≫ 

Skandalozna rasistička poruka funkcionerke Rada za Evertona: Tamnopute prstiće pokazuj u Brazilu! (FOTO)

Potpredsednica ŽFK Rad Jelena Polić istakla sramotnu poruku na svom Fejsbuk profilu, koju je ubrzo obrisala

  • 67

Bruka koja je viđena na stadionu Kralj Petar I na Banjici, kada su navijači Rada rasističkim povicima vređali fudbalera Partizana Evertona Luiza, obišla je svet i stavila Srbiju na stub srama.

Prašina se i dalje ne stišava, a posle skandaloznog saopštenja FK Rad, u kome niti jednom rečju nisu osudili ponašanje svojih pristalica, na Fejsbuku se oglasila i funkcionerka ovog kluba, zadužena za žensku sekciju, Jelena Polić.

>>> Evo šta Jelena Polić kaže o ženama u fudbalu (FOTO) (VIDEO)

Ona je objavila sramotan status u kojem je osudila ponašanje Evertona na svom profilu, a tom prilikom je provukla i rasističke parole, poput ''idi u Brazil i tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće''.

>>> Zbog ovog povika je Everton hteo da se bije s Radovcima: Jedna reč koju su mu Forsi skandirali ga dovela do ludila (VIDEO)

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- Cela ova priča oko “velikog” igrača Evertona i dešavanja na utakmici Rad – Partizan je krajnje žalosna i pristrasna! Što ne kažete koliko je samo uvreda pomenuti “gospodin” Plačljivko uputio Nikoli Drinčiću tokom utakmice, što je udario Vladimira Rodića, pokazao srednji prsta navijačima? Ali neka smo mi svi rasisti i nacionalisti - besnela je funkcionerka ŽFK Rad.

Ona je između redova prozvala i Crvenu zvezdu, istakavši da predstavlja ''TITO ekipu'' sa 7 stranaca.

- Očigledno treba više da poštujemo tuđe nego svoje, da se ponosimo kada u jednoj “ozbiljnoj TITO” ekipi u startnoj postavi ima 7 stranaca! I onda lažne suze, lažna priča “Volim Srbiju i doživljavam je kao svoju kuću”

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- Ma idi ti druže u svoj lepi Brazil, tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće, psuj brazilsku majku i biće sve okej - napisala je Polićeva.

Sve je na kraju ironično rečima ''no to racism'', a uz u tu rečenicu stavila je nekoliko smajlija koji plaču od smeha.

Pogledajte kako je to izgledalo na njenom profilu. Objavu je ubrzo izbrisala, ali je prinstkrin ostao kao dokaz njenih reči.

Printskrin: Facebook.com/PolicJelena7 Printskrin: Facebook.com/PolicJelena7

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa Kovacevic

    21. februar 2017 | 12:29

    A po noci sanja kako se tusira sa ceim timom

  • mire

    21. februar 2017 | 11:59

    Zena i fudbal. Sta reci. A taj isti Everton je kvalitetniji fudbaler nego ceo Rad..

  • ☆☆☆

    21. februar 2017 | 11:35

    Sramota!!! Ne znam šta se čeka? Rasizam je ovde zabranjen,a drugo ova mora i da leti sa posla i da krivično odgovara.Drugo fk Rad treba ozbilino da se reorganizuje ili razbuca njihova navijačka grupa,ali tako da se Banjica dobro očisti.Kroz taj kraj bre ne sme da se prođe kao da životinje tamo žive,zveri.Puni zidovi grafita mržnje,poruka netrpeljivosti bilo kome pa čak i prema Srbima.Da,prema Srbima.Jer ako bi ti klao svakoga ko nije sa Banjice ti si bolesnik.Podrška Evertonu iako sam navijač Zvezde i svim strancima u Srbiji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA