Konačno se pojavio snimak: Pogledajte kako su Junajted Forsi vređali Evertona na Banjici (VIDEO)

Navijači Rada su rasističkim povicima i vređanjem fudbalera Partizana, Evertona Luiza skrenuli pažnju na sebe u najnegativnijem mogućem smislu *Ceo svet priča o skandalu na Banjici, a konačno se pojavio i snimak na kome se jasno čuju majmunski krici koje su upućivali Brazilcu

  • 10

>>> EVERTON OTVORIO DUŠU ENGLEZIMA: Rasistima neću oprostiti, poručili su mi da sam majmun!

>>> Zbog ovog povika je Everton hteo da se bije s Radovcima: Jedna reč koju su mu Forsi skandirali ga dovela do ludila (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    21. februar 2017 | 13:30

    Eveerton je posle gola u derbiju iz bas nijednog razloga otrcao ispred severa i provocirao... U tom trenutku neka grupa je krenula da vice u u u imitiranje majmuna, vodja je odmah rekao sa razglasa alo bre sta to radite pa i mi imamo tamnopute igrace ! Ako vec vi novinari sve znate onda treba i da objavite kada vodje urade i nesto dobro a ne samo negativno da pisete o navijacima! Sto se tice navijaca Rada ovo je tuzno glume neke naciste mislim kao mrzis crnce? Bolesno sta su nam cnci krivi u zivotu pogotovo crnci iz Brazila ... S'druge strane ovaj Everton jeste bezobrazan sto se videlo u derbiju ovu utakmicu nisam gledao pa ne znam da li je nesto doticni radio...

  • Rasa

    21. februar 2017 | 15:25

    Nisam za to da ga vredjaju na rasnoj osnovi,ali mali je mnogo bezobrazan i drcan igrac pogledajte samo njegovo ponasanje na utakmici uvek je u nekom klincu sa nekim igracem,mnogo mnogo bezobrazan igrac!!!

  • Kralj-CZ

    21. februar 2017 | 13:04

    Postavite snimak sa meca gde se jasno vidi Drincic kako odgovara verbalno igracima partizana posle provokacija. Ima bas pored desne stative je Drinčić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA