≫ 

"REKAO SAM, DOSTA VIŠE PRIČE": Pogledajte koliko je Veličković razočaran posle poraza od PAOK-a! (VIDEO)

- Morali da dobijemo ovu utakmicu kod kuće, zbog publike i pune hale... - rekao je kapiten crno-belih

  • 42
Foto: MarkoTodorović Foto: MarkoTodorović

Novica Veličković je sa razlogom igrač koji će navijači Partizana obožavati. I na utakmici sa PAOK-om, koju je njegov tim izgubio, dao je maksimum i bio najefikasniji sa 19 poena, a utakmicu je završio u poslednjem minutu, kada je zbog pete lične greške morao na klupu. Možda, da su crno-beli imali njega u poslednjem napadu, ne bi bio ovako razočaran kao sada.

Partizan je bez trojice igrača pokušao da sačuva +2 iz Soluna i obezbedi plasman u osminu finala Lige šampiona, a ni ostali ne pucaju od zdravlja.

- Ne možemo da kukamo. Ni ne treniramo... Treniramo čisto toliko... Danas je Baneta (Ratkovicu) uhvatio virus, i ja sam manje-više na pola, (Luković) imao smrtan slučaj u porodici... Nije nikakvo opravdanje. Pokušavamo bez momaka koji nisu tu - započeo je Veličković svoje obraćanje medijima.

Foto: MarkoTodorović Foto: MarkoTodorović

- Mislim da smo morali da dobijemo ovu utakmicu kod kuće, zbog publike i pune hale... Ne znam, fali nam malo te karakterne osobine da ne padamo. Rekao sam, dosta više priče "šta je ovo, šta je ono"... koncentriši se. Ali nismo uspeli. I jako mi je krivo. Šta je, tu je... škola kroz koju mora da se prođe, pričam za ove koji su prvi put u Partizanu - rekao je kapiten crno-belih i prokomentarisao neizvesnu završnicu.

- To je bio trenutak, tri minuta neke energije. Borili smo se, ukrali lopte, bacali se... ne kažem da tako treba da se igra 40 minuta, ali treba da se ima neka konstanta. I kažem, iz tih nekih opravdanih razloga, i umora, i skupa, nismo to uradili, ali 'ajde, šta je tu je. Okrećemo se dalje. Težak je raspored stvarno. Nadam se da će ostali uskoro da nam se priključe.

Naredni rival crno-belih je Zadar u ABA ligi.

- Imamo borbu do kraja. Sigurno da nam je da dobijemo, i vratimo ovo što smo danas "prosuli". Primiš dve trojke u zadnjem minutu u Solunu. Svaki koš je bitan. Primili smo trojku dole u zadnjem tajm-autu... bitan je! Želim da se tim što pre skupi, da budemo živi i zdravi i da se borimo za ovaj grb. To je sve što ja želim - zaključio je Novica Veličković.

Foto: MarkoTodorović Foto: MarkoTodorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceda

    22. februar 2017 | 21:56

    Bravo, borite se i vratice Vam se

  • Trtoguz

    23. februar 2017 | 00:39

    Uhvatio vas virus zvan Marko Guduric....

  • ☆☆☆

    23. februar 2017 | 00:09

    A dobro biće još prilike...pa godine su pred vama igranja ovog takmičenja,doduše pod uslovom da opstanete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA