Kao da je neko prokleo Partizan! Posle bolesti Džikića i igrača, službenik crno-belih slomio nogu!

Crno-bele je u poslednjih 10 dana potera neviđen maler

  • 15

Košarkaški klub Partizan u poslednjih 10 dana je putujuća bolnica. Najpre su trener Aleksandar Džikić i igrači na Kupu u Nišu dobili salmnonelu i stomačne viruse, a onda je prokletsvo nastavio i jedan službenik kluba koji je zadobio trostruki prelom noge, prenosi Blic.

>>>  Grboviću se ne sviđa koncepcija tima Partizana: Pitaću Džikića šta je hteo sa tri četvorke! (VIDEO)

Salmonela je uz trenera Džikića pokosila Hečera, Marinkovića, Koprivicu i Jovanovića,  malo “bolje“ su prošli Andrić, Luković i Tanasković, pa čak i vozač autobusa koji je ekspediciju crno-belih vozio u Niš i bio u hotelu.

Ratkovica je imao virus, Džamont Gordon lakšu povredu zadnje lože, Veličković i Robinson su još roviti, a na kraju je  čuveni administrativac, šef računovodstva i prodaje karata Vuk Rajković, morao na operaciju posle trostrukog preloma noge.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    26. februar 2017 | 15:31

    Uvek nesreća ide na sirotinju.

  • ЖИКА ЖИВАЦ

    26. februar 2017 | 19:10

    Sve se vraća..

  • Realan

    26. februar 2017 | 15:46

    Za Nis su sami krivi ! Pricati o ozbiljnom klubu a za takmicenje gde se vodi bitka za trofej, i to samo 4 dana a ne voditi svoje kuvare i obezbediti posebnu ishranu je idijotizam. Sada neka kukaju do mile volje i oni i onaj koji kuka kako klub ima najmanji budzet od prva cetiri kluba u ABA ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA