≫ 

Ovo je tim 11 najomraženijih Zvezdaša u očima Grobara: Jedan je šamarao igrača Partizana, drugi priznao da mrzi crno-bele, treći ih stalno podseća na Bari!

Derbi nije derbi bez čarki, varnica i prozivki. Tokom istorije mnogi akteri su se izdvojili po netrpeljivosti koju su izazivali gestovima ili golgeterskim instinktom.

  • 53

Partizanovcima je teško da izdvoje aktere derbija koji su ih najviše iritirali ili im zagorčavali život, izjavama, golovima, ponašanjem na terenu i van njega.

Teško je i napraviti listu tima od 11 "odabranih", ali se na kraju izdvojila ekipa, pretežno od ličnosti iz novije istorije.

>>> Ovih 11 Partizanovih igrača su najomraženiji među Delijama: Neke su hteli da linčuju, a neke jurili kolima po Beogradu (VIDEO)

1. Vladan Lukić

Nekada velika nada nije ispunila kapacitet zbog prevelikog broja povreda kroz karijeru, ali i zbog jake konkurencije. Ipak, Partizanu je dao gol za 1:0 u 85. večitom derbiju, i to u 88. minutu pred 90.000 gledalaca na Marakani.

I to nije bilo sve, u 91. derbiju 1992. godine, Partizan je poveo u 77. minutu preko Predraga Mijatovića, da bi Lukić u 87. na Marakani sprečio slavlje Grobara i napravio opštu ludnicu na severnoj strani stadiona. Izazvao je veliku bakljadu, ali taj plamen nije ni blizu one vatre koju je izazvao skoro dve decenije kasnije, kada je postao predsednik FK Crvena zvezda. Zapaljivim izjavama, često je dovodio do ludila navijače Partizana, pamte se ratovi saopštenja sa Draganom Đurićem.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. mart 2017 | 23:45

    Realno, od svih pobrojanih jedino su me iritirali Lukic i Lalatovic, i to ne zbog golova i nekih sportskih dostignuca, nego sto su stvarno sljam, za svaki njihov neuspeh im je kriv neko drugi, a takve ljude u zivotu generalno prezirem. Ostali pobrojani, pa ne volim ih, ne moram da ih postujem ali me ne iritiraju, za ucinjeno u derbijima kapa dole, provokacije i carke, na to gledam kao njihov licni pecat nasem rivalitetu.

  • Dali

    4. mart 2017 | 00:10

    Hej Pjano skoči daj go glavom, Zvezda je sve !!!

  • mile zemljoradnja

    3. mart 2017 | 23:45

    gluposti...tvrdim da ni jedan grobar ne mrzi Džaju,Savićevića,Prosinečkog...to su ljudi koji nikada ni jednim svojim gestom nisu uvredili navijača Partizana,naprotiv: kapa dole za majstore fudbala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA