Juve se konačno rešio Amaurija

Brazilac sa italijanskim pasošem se seli u Fiorentinu

  • 0

Ono što se čekalo već godinu dana, konačno se desilo. Juventus je uspeo da se otarasi preplaćenog i precenjenog Amaurija.

Golgeter koji nije bio u planovima trenera Kontea se dogovorio sa Fiorentinom gde će doći na upražnjeno mesto nastalo odlaskom Đilardina u Đenovu.

Brazilac sa italijanskim pasošem je stigao pre tri po godine u Juventus potpisavši četverogodišnji ugovor vredan po kojem je bio jedan od najplaćenijih u timu sa platom od 3,5 miliona evra po sezoni. Ipak, nikada nije ponovio partije iz Palerma i bio je često kritikovan, pogotovo zbog velike zarade koje nije hteo da se odrekne. Juve je pokušavao da ga "uvali" mnogim timovima, poput Totenhema, Marseja, PSŽ, Lacija, Milana, ali niko nije hteo da ispoštuje novčane zahteve Amaurija.

Na kraju je i on shvatio da mu sedenje na tribinama ne odgovara i prihvatio da se preseli u Firencu. Time je otišao i poslednji član Juventusove "Uklete brazilske kolonije", koju su čini Dijego, Felipe Melo i Amauri.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA