Može li Zvezda do čuda u Madridu? Neverovatno velika kvota na crveno-bele, a šta tek reći na hendikep!

Bukmejkeri nemaju previše poverenja u ekipu Dejana Radonjića, a prema ponudama u kladionicama i hendikepu koji se nudi na Zvezdu, očekuju ubedljiv poraz

  • 29

Crvena zvezda u Madridu od 21.00 igra protiv Reala u 10. kolu Evrolige i pokušaće da napravi neverovatan podvig koji bi je drastično približio mestu u TOP 8.

Crveno-beli su u prestonicu Španije doputovali bez svog ključnog igrača ove sezone, prvog plejmejkera Stefana Jovića, pa su im i šanse za trijumf, prema mišljenju bukmejkera, svedene na minimum.

>>> MERIDIAN KLADIONICE IZBACILE KVOTE: Da li Vučić dobija u prvom krugu, koliko može da se zaradi na Jankovića, Šešelja, na izlaznost...

Ipak, Zvezda je pokazala da i kada je mnogi otpišu unapred može da bude veoma opasna, pa oni koji veruju u ekipu Dejana Radonjića mogu da iskoriste bogatu ponudu kladionice Meridian i kvotu od 5.10 na Zvezdu!

Dakle, na recimo uloženih 1000 dinara možete da dobijete pet puta više novca. Kvota na Real je svega 1.08 i Kraljevski klub je veliki favorit, pa je i ''hendikep'' veoma visok, čak 11,5 poena, što nekome može da bude prilika da dodatno osigura tiket.

Onaj ko veruje da Zvezda neće izgubiti sa više od 12 poena, ima dobru ponudu na stolu. Vi ste na potezu. Meridian čeka vaše uplate do 21.00, kada počinje meč u Madridu.

baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    10. mart 2017 | 12:07

    Zvezda je 5. na tabeli,već dugo je tu a i dalje je podcenjiju

  • Milan

    10. mart 2017 | 14:41

    Realno 15 ak razlike.moramo se skoncentrisati na Armani,bez te pobede uz ovakve rezultate tesko cemo proci.jos ako darusafaka pobedi veceras,a nije nemoguce bice nam pakao

  • srecko

    10. mart 2017 | 13:32

    7-10 lagano za zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA