ČISTKA U HOLANDIJI! Selektor oterao Huntelara, Van der Varta i kompaniju...

Među kažnjenima su još Heitinga, Kajt i Bularuz za koje je selektor Bert van Marvijk saopštio da više nisu članovi reprezentacije

  • 0

Tako se to radi! Možda selektor Holandije Bert van Marvijk nije trenerska zvezda i veliko ime, ali je današanjim potezom pokazao zvezdama i "zvezdicama" da neće tolerisati njihovo bezobrazno ponašanje. Strateg "lala" je saopštio da se reprezentacija odriče usluga Klasa Jana Huntelara, Rafaela Van der Varta, Džonija Heitinge i Kalida Bularuza. 

FS Holandije je pokazao snagu i veličinu. Posle debakla na Euru i ispadanja bez osvojenog boda, nije oterao selektora koji im je pre dve godine doneo najveći uspeh u poslednjih 20 godina, već je odlučio da mu pruži punu podršku u kažnjavanju razmaženih zvezda čije ponašanje je bilo glavni uzrok loše atmosfere i fijaska u Poljskoj i Ukrajini.

"Najkvarnija" roba je navodno bio Klas Jan Huntelar koji je od početka "divljao" što nema prednost u odnosu na Van Persija. Slična je situacija i sa Van der Vartom, koji je takođe bio nezadovoljan minutažom, kao i Kajtom i Bularuzom, koji su još manje igrali. Heitinga je bio standardan u prva dva meča i ubedljivo najgori pojedinac u ekpi, jer su primljeni golovi išli na njegovu dušu, a kada ga je Van Marvijk preselio iz prve postave na klupu, i on se pridružio grupi nezadovoljnih.

Dakle, Van Marvijk ostaje na klupi do 2016. godine i kreće u proces stvaranja nove ekipe u kojoj će oslonci biti Snajder, Van Persi i grupa mlađih igrača poput Viljemsa, Narsinga, Strotmana...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA