U Betisu besni zbog brutalnog starta nad Brašancem, golman Reala oduševljen sudijama! (VIDEO)

Velika prašina podigla se u Španiji

  • 8
Darko Brašanac, Luka Modrić Foto: Tanjug/AP

Pod lupom javnosti je meč Real - Betis (2:1), na kom je gostujući tim ostao bez igrača u 78. minutu zbog crvenog kartona, a malo je nedostajalo da se u prvom delu igre isključi golman Madriđana Kejlor Navas.

Španski mediji osudili su arbitražu na meču, smatrajući da je Real imao veliku pomoć, pre svega u 23. minutu kada je Kejlor Navas brutalno zaustavio Darka Brašanca na 20 metara od gola. Mnogi su na terenu očekivali crveni karton, ali nije bilo ni prekršaja, što je razbesnelo bivšeg igrača Partizana.

Iako je Navas stigao do lopte, uleteo je veoma opasno u susret srpskom fudbaleru i pitanje je da li bi se ovako progledalo kroz prste da je situacija bila na drugoj strani terena. Zbog toga je reagovao i trener Betisa Viktor Sančez del Amo.

- Nisam mogao sa klupe da vidim jasno situaciju, ali svi mi kažu isto i verujem im. Šta da radimo? Razočarani smo, ali to je deo igre. Sudije su ljudi, posao im je težak, moramo im pomoći, tehnologija je pravi način. Da je Navas bio isključen, sve bi bilo drugačije - jasan je Del Amo.

Kejlor Navas imao je šta da kaže u svoju odbranu.

- Sudije su videle da nisam imao nameru da ga udarim, hteo sam da udarim loptu glavom i uspeo sam, nikada ne idem na igrača Mislim da je sudijama bilo jasno - poručio je Kostarikanac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel Delije Sever

    13. mart 2017 | 08:30

    Cist faul !

  • PeraLaza

    13. mart 2017 | 09:02

    Navijac sam partizana i od tog bresanca se mnogo ocekivalo ali je on jedna velika baba na terenu. Ne bori se za loptu, ne trci dovoljno, pada u svakom duelu, izgleda kao igrac pred kraj karijere a ne kao mladic koji treba da gine na terenu. Stvarno nznm sto ga je betis doveo.

  • Srbin sam ja i sta cete vi

    13. mart 2017 | 08:58

    Razumem ljutnja zbog poraza, ali sudija je odradio pravu stvar. Namjera nije postojala vec se golman bacio ka lopti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA