Delije se možda podele u nedelju od 15h da bi stigle na dva fudbalska derbija u Beogradu (FOTO)

Brodarac na svom terenu dočekuje crveno-bele i ima tri boda prednosti

  • 1

Nedelja 19. mart je dan koji je veoma bitan za Crvenu zvezdu! Osim što seniori gostuju Čukaričkom u meču koji bi i te kako mogao da odredi nastavak šampionske trke, omladinci crveno-belih igraju možda i najvažniji duel u sezoni.

Kao drugoplasirani tim Omladinske lige Srbije, Zvezda u nedelju gostuje lideru Brodarcu. Razlika je u tri boda. Domaćin ima 48, crveno-beli 45, dok je Partizan treći sa 41 osvojenim bodom.

>>> Ko je najslabija karika u odbrani Zvezde? Napadač Čukaričkog dobio zanimljivo pitanje pred meč sa crveno-belima (FOTO)

>>> Božović najavio povratak Ristića, a dva talenta seli u omladince!

Meč pored leve obale Save igra se u identičnom terminu kada četa Miodraga Božovića gostuje na Banovom Brdu (nedelja 15.00 časova), ali to neće sprečiti crveno-bele da nastupe u najjačem sastavu. Možda će imati i veliku podršku s tribina jer se na društvenim mrežama uveliko pominje da će jedan deo navijača na Banovo Brdo, a drugi pored Starog sajmišta.

Ulog je veliki jer prvak igra Ligu šampiona. Otuda i ne čudi Grofova odluka da Luku Adžića i Uroša Račića prekomanduje u omladince.

- Računam na sve igrače. Kompletni smo i u nedelju idemo na pobedu. U sjajnom smo seriji i očekujem da niz bude produžen i protiv Brodarca - rekao je trener Zvezdinih omladinaca Jovan Stanković za Sportski žurnal.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Ivan Jević, trener Brodarca, ističe:

- Zvezda je ekipa za respekt, najbolja u ligi. Međutim, i mi imamo adute. Daćemo sve od sebe, a ako rival bude bolji pošteno ćemo da čestitamo. Raduje me što će Zvezda igrati u najjačem sastavu, idealna prilika da steknemo realnu sliku o tome ko je bolji - jasan je bio Jević.

Brodarac je u prvom meču na Marakani iznenadio crveno-bele i slavio rezultatom 3:2 posle preokreta. Upravo je preokret viđen u prethodnom meču Zvezde koja je tek golom Joveljića u 86. minutu stigla do tri boda protiv Lokomotive.

Svoju računicu u ovom meču imaće i Partizan koji priželjkuje nerešen rezultat. Crno-beli će do kraja šampionata dočekati i Brodarac, ali i Zvezdu, tako da sasvim sigurno nisu otpisani u trci za šampionskim peharom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    17. mart 2017 | 18:18

    Pa kako nedelja kad je pisalo subota 15:00--- sta vise zvrljaju i balave????!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA