≫ 

Dominacijo, ime ti je Partizan: Crno-beli "razbili" Voždovac - magija Đurđevića! (VIDEO)

Crno-beli odigrali "za dušu navijača", pobedili 4:0 i nastavili poteru za Zvezdom

  • 69

Navijači Partizana koji su u subotu popodne odlučili da budu uz fudbalere - nisu pogrešili!

Igrači Marka Nikolića priuštili su im subotu za pamćenje: sjajnu igru, goleadu, jedan spektakularan gol, ubedljivu pobedu, jednom rečju - dominaciju.

Partizan - Voždovac 4:0 (2:0)!

Dvostruki strelac za domaći tim bio je nezadrživi Uroš Đurđević čiji je prvi gol bilo nešto najlepše i najefektnije što smo videli ove sezone.

U strelce se upisao i Leonardo, ali i momak koji će, nažalost po navijače Partizana, od juna već braniti boje Fiorentine, Nikola Milenković.

Uporedo sa poterom za Zvezdom (sada je Partizan ponovo na minus tri), mrtvu trku za titulu "Kralja strelaca" nastavili su da vode Đurđević i Leonardo koji su posle ove runde u egalu sa po 15 golova.

Utakmica Partizana i Voždovca bila je sve samo ne nadigravanje dva tima. Gosti, iako su možda sa tom namerom došli u Humsku, naspram Partizana su delovali kao drugoligaška grupa igrača. Jedva da su igrači Ilije Stolice iskreirali poštenu akciju na polovini crno-belih tokom 90 minuta, a kada su ostali sa igračem manje, samo su gledali da sačuvaju čast.

Na drugoj strani, od prvog zvižduka sudije Širokog igrači Partizana su delovali kao prave aždaje za "zmajeve". Od šanse Đurđevića u prvom minutu, situacije pred golom Popovića ređale su se kao na traci i bilo je samo pitanje vremena kada će gosti kapitulirati.

Dogodilo se to u 10. minutu i to je trenutak koji je obeležio čitav meč - trenutak napadačkog nadahnuća Uroša Đurđevića koji je zahvatio loptu "polumakazicama" na centaršut Tavambe i postigao jedan od najlepših golova koje smo videli poslednjh godina.

Kako je "otključao bravu" gostiju, Partizan je zaigrao još lepršavije, ofanzivnije i čekao se samo trenutak kada će na semaforu biti ispisana nova promena rezultata.

Leonardo, izgleda, ne da Đurđeviću da se tako lako prošeta do titule najboljeg strelca. Brazilac je u finišu poluvremena pokupio "otpadak" nakon loše reakcije Putinčanina i spakovao loptu u nebranjeni deo gola. Kao na treningu...

Sa neobičnom lakoćom je Partizan i u nastavku "lomio" goste, a totalno ih slomio u 54. minutu kada je Milenković, nakon rikošeta pred golom Voždovca, pogodio mrežu nejakih Voždovčana.

Konačno, tačku na goleadu i sjajno izdanje Nikolićevog tima stavio je Đurđević iz penala, nakon što je Mihajlov sapleo Tavambu, a sudija pokazao na "kreč" i defanzivcu gostiju put u svlačionicu. Đurđevićev šut - precizan, snažan, neodbranjiv, za više nego sigurnih i ubedljivih 4:0.

Seriji Partizana ne nazire se kraj. Bio je ovo 21. meč crno-belih bez poraza.

Na potezu je Zvezda...

FK PARTIZAN - FK VOŽDOVAC 4:0

(Đurđević 10, 62.p, Leonardo 44, Milenković 54)

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić - Everton, Kosović, Janković (od 73. Mihajloivć), Leonardo - Tavamba (od 77. Jovanović), Đurđević (od 79. Đilas).

VOŽDOVAC: Popović - Filipović, Mihajlov, Sinđić, Putinčanin - Petrović, Nikolić (od 77. Ivković) - Marinković, Zec, Ćirković (od 51. Krasić) - Dražić (od 64. Gajić).

Superliga, 27. kolo

Petak:

Novi Pazar - Radnik 1:0

(Krstić 52)

Subota:

Spartak – Borac 1:0

(Mudrinski 49)

Bačka - Radnički Niš 1:2

(Luković 49 – Kojić 14, Arsić 84)

Rad - Napredak 0:1

(Vukanović 72)

Javor - Metalac 1:0

Partizan - Voždovac 4:0

(Đurđević 9, 62 pen, Leonardo 43, Milenković 53)

Nedelja:

Čukarički - C. Zvezda 15.00

Vojvodina - Mladost 17.00

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    18. mart 2017 | 17:05

    Sramota...trener Voždovca bivši igrač Partizana izmeni pola startne postave samo da olakša Partizanu.A protiv Zvezde u najjačem sastavu i još se bore.A ovde sklanjalica.

  • Metro

    18. mart 2017 | 19:09

    Bitno je da nedajemo golove iza korner linije

  • ЖИКА ЖИВАЦ

    18. mart 2017 | 19:16

    Dobro ga ne dade rukom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA