Micova su pitali da li ima šanse da se vrati u reprezentaciju Srbije: To je za mene završena priča! (VIDEO)

Krilni igrač Galatasaraja nema dilemu kada je igranje za nacionalni tim u pitanju, jer zna da je napravio ispad koji se ne oprašta

  • 7
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Krilni igrač Galatasaraja Vladimir Micov (32, 204) ove sezone igra veoma dobro i pravi je lider tima u Evroligi i nacionalnom prvenstvu iako turski tim nije ostvario zapažene rezultate.

Micov je u petak uveče razbio Olimpijakos sa 18 poena, a tokom čitave sezone Evrolige beleži u proseku 11,4 poena uz 3,7 skokova  i 2,6 asistencija.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pre tri godine je bio pozvan u reprezentaciju Srbije pred Svetski kup 2014. godine ali je u finišu priprema ušao u sukob sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem na utakmici u Pioniru sa Novim Zelandom.

>>> MICOV: Nisam ništa loše uradio, a igrao sam i bolestan za Srbiju!

Posle toga je Đorđević izjavio da je Micov završio sa nacionalnim timom, a na pitanje misli li da nešto može da se promeni, krilni igrač odgovorio je:

- Nema šanse. To je za mene završena priča. Ja sam persona non grata. To je skoro pa zvanično - rekao je Micov za Jurohups.

Pre tri godine selektor Đorđević je objasnio zašto je izbacio Micova i tada je već bilo jasno da se neće vraćati u reprezentaciju dok je on selektor. Rezultati koje je ostvario u poslednje tri godine pokazuju da je bio u pravu i da niko ne sme da bude iznad tima.

U trenutku kada se to desilo bacio je peškir i nije hteo da se okrene, naravno da više ne računam na njega. Dres reprezentacije Srbije su nosili mnogo veći igrači, ali ne na kukavički način i njegova kratka reprezentativna karijera je završena dok sam ja selektor - rekao je Đorđević.

Pogledajte celu izjavu u videu ispod

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    19. mart 2017 | 11:35

    Imamo mnogo bolje igrace

  • Oslobodilac

    19. mart 2017 | 11:27

    reorezentacija nije vlasnistvo Saleta Djordjevica. Disciplina je bitna ali Saletov ego i uvredljivist mogu se forsirati kod njega kuci a ne u nacionalnom timu.

  • Dodson

    19. mart 2017 | 15:35

    Neka baci Atamanu peškir i okrene leđa. Daj ljudi ne serite uostalom i bez njega smo drugi u svijetu i olimpijsko srebro. A ima i boljih od Micova tako da Micov Cao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA