Đurđević poručuje iz Pazove: Srbija može da bude prvak Evrope (FOTO) (VIDEO)

Debitant u A selekciji smatra da bi mlada fudbalska reprezentacija, čiji je kapiten, mogla da se popne na najviše postolje u Češkoj ove godine

  • 13
Uroš Đurđević, Fudbalska reprezentacij Srbije, okupljenje, Stara Pazova, Fudbalska reprezentacija Gruzija, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, Rusija 2018 Uroš Đurđević Foto: Marko Todorović

Sjajne igre u Partizanu ''kupile'' su Urošu Đurđeviću mesto u A selekciji Srbije za koju je dobio poziv pred kvalifikacioni meč pred Gruzijom u petak.

Među prvima je stigao na okupljanje u Staru Pazovu (tačnije drugi) i odmah je primio prve savete od selektora Slavoljuba Muslina.

Nedugo zatim, davao je izjave medijima. U onoj za Telegraf dotakao se i mlade reprezentacije Srbije čiji je kapiten.

>>> Fantastična vest za reprezentaciju! Srpski Ibrahimović dobio dozvolu FIFA da igra za “Orlove” (VIDEO)

- Očekivao sam poziv selektora Muslina jer sam u jako dobroj formi. Dao sam dosta golova. Velika mi je čast što sam s ovakvim igračima prvi put na okupljanju i hvala selektoru na ukazanom poverenju. Veliki stepenik u mojoj karijeri. Nije mi mnogo toga strano ovde, prvenstveno i zbog toga što sam kapiten mlade reprezentacije. Neće mi biti problem da se prilagodim Muslinovom sistemu - rekao je Đurđević i nastavio:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Što se tiče mlade reprezentacije - očekujem dosta na predstojećem EP. U nedelju sam bio da ih posetim. Možemo dosta da uradimo sa Lalatovićem koji je jako dobar trener. Igraću za mladu reprezentaciju ovu drugu prijateljsku utakmicu protiv Slovačke. Objektivno, verujem da možemo da budemo šampioni Evrope.

Osvrnuo se Đurđević i na igre u dresu Partizana.

>>> Muslin nije imao kompletan tim na okupljanju u Staroj Pazovi (VIDEO)

- Igramo najbolji fudbal u Srbiji trenutno, efikasni smo. Sa trenerom Nikolićem smo dosta napredovali u igri. Primili smo najmanje golova. Ipak, najbitnije je da Partizan pobeđuje, nije bitno ko je strelac.

- Možemo da stignemo Zvezdin zaostatak i ne interesuju nas priče da su oni već šampioni. Mi gledamo samo svoje dvorište. Ima tu još dosta da se igra, sistem takmičenja nam ide na ruku.

Pogledate i kratak video iz miks zone:

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    20. mart 2017 | 17:37

    Moze , ali da igrate svi kao jedan , i da se trudite na terenu,tako jedino . Ali posto je za vas reprezentacija samo izlet ...

  • Бубе гробар

    20. mart 2017 | 19:05

    Bravo Uroše... gledamo u svoje dvoriste, i ocekujemo da sudije pocnu da rade posao po sopstvenom uverenju, a ne po naredjenjima

  • Igra Se Do Reklame Ne Do Linije

    20. mart 2017 | 23:55

    Samo naprijed majstore!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA