Zašto Klop nikada ne gleda penale? Nije sujeveran, a razlog je totalno neverovatan! (VIDEO)

Nemac ističe da ne voli penale, ali i da nije sujeveran

  • 0

Trener Liverpula Jirgen Klop jedan je od najekscentričnijih likova u svetu fudbala. Za njega važi i tradicija da ne gleda penale, a to je uvek radio od kako je u Liverpulu. Uradio je to i na utakmici protiv Mančester Sitija, kada je Džejms Milner pogodio sa bele tačke, što je uradio svih 10 puta u Liverpulu.

>>> Imamo promašaj godine: Lalana se neviđeno obrukao sa pet metara, Siti izvukao bod! (VIDEO)

Kamera je snimila Klopa kako gleda ka tribinama dok u pozadini kapiten Crvenih postiže gol, a novinari su ga nakon meča pitali zašto ima taj neobičan ritual.

Nemac je potvrdio da ne voli da gleda penale, ali i da nije razlog sujeverje ili nešto slično.

- Ne volim često da gledam penale. Rekao bih da nisam uopšte sujeveran, ali kada on šutira penale to deluje potpuno suprotno. Sa Milnerom to nije problem. Ne moram da gledam, samo uživam u buci nakon što pogodi i sve je u redu - rekao je Klop.

Milner inače nikada u karijeri nije promašio penal, pa je jasno i zašto ga je Klop odredio za izvođača od kako je preuzeo Liverpul, a i zašto ne mora da gleda kako izvodi kazneni udarac.

Pogledajte i kako je Milner izveo penal:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA