Tadić nam je otkrio šta mu je selektor Muslin rekao pre ključnog momenta i izjednačujućeg gola (VIDEO)

Najbolji pojedinac u redovima Srbije u duelu protiv Gruzije otkrio je kako je izgledao razgovor sa selektorom i kakav mu je savet dao

  • 2

Srbija je pobedila Gruziju sa 3:1 u 5. kolu grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji i tako na određeno vreme izbila na prvo mesto na tabeli. Nije bilo lako u Tbilisiju, pošto su Gruzini poveli već u 6. minutu nakon velike greške Aleksandra Kolarova.

>>> Gruzija otišla pod mač: Tadić dominirao u Tbilisiju, Srbija prva u grupi! (VIDEO)

>>> Ovo je za tebe! Tadić je samo njega tražio posle penala i posvetio mu je gol specijalnom porukom (VIDEO)

Ipak, verovatno ključni detalj meča bio je pogodak za izjednačenje sa bele tačke pred kraj prvog poluvremena. Tada je Tadić maestralno proigrao Kostića dubinskom loptom u prostor, nakon čega je brzonogi srpski reprezentativac oboren u kaznenom prostoru, nakon čega je dosuđen penal, koji je Tadić i iskoristio.

Foto: FSS Foto: FSS

To je Srbiji dalo psihološku prednost u odnosu na protivnika, što se videlo i u drugom poluvremenu kada su Mitrović i Gaćinović dotukli protivnika. Ono što je bilo zanimljivo jeste da je neposredno pre penala Muslin nešto na klupi objašnjavao Tadiću.

Odmah nakon toga usledio sjajan pas Tadića za Kostića, koji se ispostavio i kao ključan trenutak meča. Nakon utakmice pitali smo Dušana Tadića šta mu je Muslin rekao u toj situaciji:

- Nije bio zadovoljan kako smo igrali, rekao je da se trgnemo, da moramo da se trgnemo i da nas je Bog pogledao, i da moramo da igramo mnogo bolje ako hoćemo da idemo na Svetsko prvenstvo - otkrio je Tadić.

Pogledajte i šta je sve Tadić rekao posle meča:

Daljinac baner

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA