''KRISTIJANO, PED**U'': Mađari sramno vređali Portugalca, ali je Ronaldova osveta bila surova (VIDEO)

Najbolji igrač sveta po ko zna koji put bio na meti provokacija protivničkih navijača, ali je na njih imao najbolji odgovor

  • 4

Navijači Mađarske u velikom broju su doputovali u Lisabon na utakmicu protiv Portugalije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Ipak, to nije pomoglo njihovoj reprezentaciji, jer su ubedljivo poraženi sa 3:0 od domaćina, koje je predvodio Krstijano Ronaldo.

Najbolji igrač šampiona Evrope postigao je dva gola, i tako se na najbolji način osvetio navijačima Mađarske, koji nisu birali način kako bi ga iznervirali i poremetili. Pevali su mu skandalozne pesme, među kojima je bilo i skandiranje ''Ronaldo, ped**u''.

Međutim, napravili su samo kontraefekat. Dodatno su motivisali zvanično najboljeg fudbalera sveta i on ih je oduvao sa dva sjajna gola, i na taj način je poslao Mađare kućama sa mrežom punom golova.

Jedan pogodak postigao je posle snažnog udarca iz daljine, a drugi odlično izvedenim slobodnim udarcem, sa takođe velike udaljenosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA