Incidenti u Podgorici: Crnogorci krenuli na poljske navijače, a onda bežali nazad (VIDEO)

Domaći navijači napali gostujućih fanova koji su bili na centralnom trgu u Podgorici, ali je policija sprečila ozbiljniji incident

  • 21

Meč između Crne Gore i Poljske u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji izazvao je veliku pažnju, a u Podgoricu su došli i gostujući navijači, što je izazvalo i veći rizik od incidenata, jer su Poljaci poznati po huliganizmu.

>>> Peđu Mijatovića pitali da li bi danas igrao za Srbiju ili Crnu Goru, nije imao dilemu!

Grupa poljskih navijača bila je okupljena na Trgu nezavisnosti u prestonici Crne Gore, i nju su čuvale jake snage policije, pod čijom pratnjom su i krenuli put stadiona. Kako prenosi portal Vijesti, neko od navijača Crne Gore je Poljake gađao staklenom flašom, a jedna grupica je htela da se probije ka njima.

Ipak, policija nije dozvolila da dođe do bliskog susreta između dve grupe navijača, pojačala je snage, pa su navijači Crne Gore morali da se povuku i da se daju u beg, kako ne bi bili uhapšeni.

Inače, u Podrgorici je atmosfera usijana, a veliki broj domaćih navijača napravio je feštu na ulicama uoči meča koji počinje od 20.45.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA