Zvezda u kompletnom sastavu napada Budućnost u Podgorici! Radonjića muči drugi problem!

Crvena zvezda vodi sa 1:0 protiv crnogorskog tima i potrebna joj je još jedna pobeda da uđe u finale, a za meč će biti spremni svi igrači

  • 3

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u ponedeljak u jutarnjim časovima u Podgoricu gde će u utorak od 20 časova odigrati drugu utakmicu polufinala plej ofa ABA lige protiv ekipe Budućnost VOLI.

>>> Majka Dražena Petrovića: Uživam da gledam Zvezdu, pošaljem im čestitku kad osvoje trofej!

Crveno-beli će odraditi jedan trening u ponedeljak uveče u dvorani "Morača" a pred ovaj meč trener Dejan Radonjić kaže:

- U drugi polufinalni meč protiv ekipe Budućnosti ulazimo posle izuzetno napornog ciklusa mečeva,koji datira još iz perioda pre nego što smo odigrali prvu utakmicu u Beogradu protiv sutrašnjeg rivala.

-Sada smo imali dva evroligaška meča, u kratkom roku, iscrpljujući period za nas je svakako. Pokušaćemo ipak, u tim okolnostima da se pripremimo za ekipu Budućnosti, koja je nas očekuje u mnogo boljem statusu nego pred prvu utakmicu koju smo odigrali u Podgorici u ligaškom delu.

- Očekujem svakako i reakciju posle svih dešavanja koje su imali u timu. Nadam se da ćemo moći energetski da odgovorimo u ovom meču, da kvalitetne elemente u igri Budućnosti iskontrolišemo i iznesemo ovu situaciju u našu korist u pozitivnom smislu"

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ekipa Crvene zvezde mts će biti kompletna u Podgorici, ali ta sitacija sa sobom nosi drugu vrstu problema:

- Naravno da je situacija kompleksna činjenicom da su pojedini igrači dugo odsustvovali, i da sada kroz kratak period moramo da ih vraćamo i dovodimo u bolji status i ritam igre, ali sigurno je da ćemo dati sve od sebe da na uvek teškom terenu dođemo do za nas dobrog rezultata -rekao je trener crveno-belih.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA