Donald ušao u istoriju Zvezde: Ukazana mu je čast kakva je za stranca na Marakani bila nezamisliva!

Holanđanin se pridružio Luisu Ibanjezu kao drugi stranac u istoriji crveno-belih koji je imao tu čast da ponese kapitensku traku oko ruke

  • 6

Mičel Donald je imao veliku čast, kakvu je retko ko imao u istoriji Crvene zvezde. Dobio je priliku da sa kapitenskom trakom predvodi ekipu na utakmici protiv Spartaka iz Moskve, i tako se pridružio Luisu Ibanjezu kao drugi stranac koji je imao tu priliku na Marakani.

>>> SIMPATIZER VS DELIJA: Šta karakteriše jednog, a šta drugog navijača Zvezde i zašto između njih vlada večiti sukob?

On je bio oduševljen i pomalo iznenađen što je dobio traku i ističe da mu je to mnogo značilo.

- Bio sam pomalo iznenađen, i naravno da mi je bila čast da ponesem kapitensku traku. Doduše, bio kapiten ili ne, igrao sa trakom ili bez nje, uvek se trudim da pružim najbolju moguću partiju i da budem neko kome će saigrači verovati na terenu.

- Svoju igru uvek podređujem ekipi. Naravno, kapitenska traka mi je mnogo značila. Nisam siguran da li mi je trener dao traku zbog broja utakmica ili moje uloge na terenu, ali svakako mi predstavlja veliku satisfakciju - rekao je Donald.

Crveno-bele naredne nedelje očekuje gust raspored, pošto se igraju i utakmice četvrtfinala Kupa Srbije, ali Holanđanin ističe da su spremni.

- Biće teško jer, kao što sam uvek i govorio, svi se trude da igraju protiv nas dobro. Zato ne smemo da se opuštamo, želim da se zajedno pripremamo i zajedno bijemo bitke na terenu kako bismo imali što više bodova pred početak plej-ofa koji je jako važan. Očekujem da pobeđujemo, ali pobede moramo zaslužiti na terenu - istakao je Donald.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    27. mart 2017 | 22:37

    BALVAN OD IGRACA.

  • Zeljko PSG ex JSO

    27. mart 2017 | 22:34

    Ja pantim prave kapitene,Crvene Zvezde od 1972-1992 i nikad posle nisam otišao na stadion.Jadna li si moja Zvezdo sa tim jos jadnijim kapitenima.

  • Jokara

    27. mart 2017 | 22:44

    Donald je dobar igrac i pre svega dobar lik i covek, tkd veliko postovanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA