Veliki Fedor odgovorio Kro Kopu, na pomolu spektakularna borba!

Biće revanša posle 12 godina!

  • 13

Dva legendarna MMA borca Fedor Emelijanenko i Mirko Filipović spremni su za istorijsku oproštajnu borbu.

To bi ujedno bio revanš spektakla iz 2005. godine, a sve je počelo pitanjem Filipovića da li se Fedor usuđuje na borbu, preko Fejsbuk strainice. Nije dugo čekao, Fedor je preko zvanične stranice odgovorio sa "Nema problema", pa je euforija među ljubiteljima borilačkih sportova mogla da počne.

Kro Kop je inače u penziji, nedavno je deveti put operisao koleno, ali je zov ringa ipak jači, barem za oproštajnu borbu pred kraj godine. Rusa čeka meč sa Metom Mitroneou u junu, posle čega može da se posveti pripremi za Filipovića.

Prema mnogima je borba Kro Kopa i Fedora iz 2005. jedna od najboljih u istoriji MMA, Sports Ilustrejtid je okršaj proglasio borbom decenije, a tada su obojica bili na vrhuncu, Rus je slavio na bodove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ragnar

    29. mart 2017 | 19:22

    Opet ce ga Fedor prebit :-D

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    30. mart 2017 | 02:11

    Posle 9 operacija kolena nemogu da shvatim da zeli u ring....mater mu je zavrsila u bolnici (ima slabo srce)gledajuci njegovu borbu koju je izgubio....hoce da je nosi na dusi? Sem toga ima pordicu decu...zar moze biti toliki egoista bez razuma. Druga stvar bi bila da nema tih velikih povreda. Koliko je ver puta isao u penziju passen sein vracao. Nekad je Bolje izaci iz ringa kao cenjen borac na vreme nego da sein blamira i Samstag sebe ponizava. I to njegovo prozivanje Fedora sve kaze... A ja kao Srbin cenim Fedora jer je kompletniji borac i vece srce ima od Filipovica (Koji je po ocu Žarku srpskog porekla) . Sve u svemu mnogo gubi Filipovic sa ovom borbom....mnogo Video nego Sho je svestan.

  • Ja

    31. mart 2017 | 04:05

    Fedor je zasluzeno pobedio u borbi,cak je imao i tehniku kako da spreci svaki mirkov udarac nogom,sto mu je i poslo za rukom,verujem da ce ovo biti interesantna borba dva veterana !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA