I posle Spartaka Spartak: Božović se nada i novoj pobedi i tituli

Crveno-beli u subotu ciljaju tri boda u šampionatu Srbije

  • 11

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodreag Božović izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Spartaka u 28. kolu Superlige, ali da ne sumnja u trijumf i vraćanje duga za jesenji remi u Subotici.

 

Crveno- beli su, kao što je poznato, za vreme pauze odigrali prijateljski meč protiv moskovskog Spartaka i pobedili ga 2:1.

>>>SPEKTAKL ZA PAMĆENJE, ZVEZDA POBEDILA: Kanga "bombom" razneo braću Ruse! (VIDEO) (FOTO)

 

- Pobeda u prijateljskoj utakmici protiv Spartaka iz Moskve nam neće značiti ništa ako ne pobedimo. Mnogo nam je važniji Spartak koji nas očekuje sutra. Naravno da očekujemo da ćemo da pobedimo, ali sigurno da neće biti lako jer bodovi su potrebni i nama i Spartaku. Subotičani se bore za plasman u plej-of, prošli put su nam na njihovom stadionu oduzeli dva boda i dosta nas namučili. I ovog puta očekujem tešku utakmicu, ali nadam se da ćemo da pobedimo i da ćemo završiti ovu sezonu kao prvaci - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

 

On je dodao da će Crvena zvezda nastupati u nešto izmenjenom sastavu.

 

- Sigurno neće igrati Anđelković i Ruiz, imaju problema sa povredama. Plavšić i Manojlović su se vratili sa reprezentativnog okupljanja, trenirali su sa ekipom i konkurišu za meč.

 

Zvezdin trener izneo je niz komplimenata na račun rivala.

 

- Spartak ima nezgodnih igrača, pre svega mislim na Mudrinskog, Ivanovića, Jovovića, koji je naš igrač, a na klupi imaju i Purovića. Torbica je glavni pokretač i motor njihove ekipe. Iskoristio bih priliku da mu čestitam što je pre dve nedelje odigrao 300. utakmicu, retki su igrači koji su izdržali toliko da igraju - poručio je Božović.

 

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka igra se u subotu od 16 sati na stadionu Rajko Mitić.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M D

    31. mart 2017 | 16:22

    Kako rece Bozovic bice to teska utajmica kao i sve dosada namestene utakmuce.

  • M D

    31. mart 2017 | 16:40

    Navikli da igraju prijateljske utakmice.

  • ing.Milos Djonovic

    1. april 2017 | 15:57

    Crveno bijeli ce dobiti ovaj mec kvalitet je na njiohovoj strani a i trener se jos jace pripremio. Ne trebaju nam podtikanja i nedolicne optuzbe da se nesto namjesta mada toga ima ali daleko vise vani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA