Božović otkrio zašto je Vujaklija počeo u startnih 11 umesto Boaćija

Trener Zvezde istakao da čuva prvog napadača za završnicu prvenstva

  • 0

Miodrag Božović je posle meča sa Spartakom bio zadovoljan pobedom svoje ekipe, iako je istakao i da je protivnik pružio ozbiljan otpor crveno-belima. Ipak, kako je rekao, najvažnije je bilo da su zabeležili nova tri boda i da je Srđan Vujaklija polse velike pauze postigao dva gola.

>>> Zvezda ima novog heroja: Vujaklija sa dva gola srušio borbeni Spartak (VIDEO)

- Utakmica je bila otvorena, bilo je šansi i na jednoj i drugoj strani. Spartak je pokazao da je ozbiljan protivnik, tako je bilo i u Subotici i najvažnije je da smo osvojili tri boda i da je Vujaklija nakon velike pauze odigrao ovako dobro i postigao dva gola.

Usledilo je pitanje zbog čega je Vujaklija dobio prednost u odnosu na Boaćija u startnoj postavi.

- Imamo takav raspored da će biti mnogo utakmica i hteli smo da pričuvamo Boaćija, uskoro ćemo imati mnogo gust raspored - odgovorio je Božović, a zatim se osvrnuo i na debi Ivana Ilića, koji je postao najmlađi debitant u istoriji Zvezde i srpskog fudbala.

- On je pre nekoliko dana debitovao za omladince protiv Vojvodine, radi se o dečaku koji je mnogo talentovan i želimo da ubacujemo igrače iz naše škole. Videćemo da li će dobijati priliku do kraja sezone, biće napeto do kraja i želimo da osvojimo titulu - zaključio je Božović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA