≫ 

Lazovića izlomili pre golčine makazicama, a Ninković sa klupe gledao debakl Đenove kod kuće (VIDEO)

Mihajlović izvukao bod u Torinu, bez značajnog učinka Ljajića i Lukića, dok se u Đenova obrukala na svom terenu protiv Atalante

  • 0
Foto: Guliver/Carlos Rodrigues/Getty Images Foto: Guliver/Carlos Rodrigues/Getty Images

Fudbaleri Torina iščupali su bod protiv Udinezea sa 2:2, pošto su gosti od 68. minuta imali 2:0.

Sve je počelo u 50. minutu sjajnim golom Jankta posle kiksa odbrane, Perica je povisio na 2:0, da bi kestenje iz vatre počeo da vadi Moreti brzom reakcijom nakon gužve u 16 metara.

Konačan rezultat postavio je Beloti golom sa peterca glavom, ali Torino nije uspeo da u nastavku dođe do potpunog preokreta. Ljajić je odigrao ceo meč, Lukić je bio akter do 55. minuta, a Mihajlović ima razloge za nezadovoljstvo, ovo mu je treća uzastopna utakmica bez pobede.

U ostalim utakmicama posebno se izdvojila pobeda Atalante na gostovanju Đenovi, gde su slavili sa čak 5:0. Za Grifone je od starta igrao Darko Lazović, koji je u 72. minutu izašao iz igre, dok je Nikola Ninković, koji je nešto ranije imao skandaloznu svađu sa Grobarima, debakl svoje ekipe gledao sa klupe za rezerve.

Posebno spektakularan gol postigao je Andrea Konti, koji je makazicama postigao fenomenalan gol za vođstvo od 1:0, nakon asistencije Spinacole, koji je pre centaršuta nekoliko puta ''izlomio'' Darka Lazovića. Tako je Atalanta ''otvorila'' domaću ekipu, koja je do kraja doživela pravo poniženje na Marasiju.

Milan je izvukao bod na gostovanju Peskari, nakon velikog kiksa Đanluiđi Donarume, koji je nespretno reagovao pred svojim golom. Na kraju je Pašalić izjednačio u 41. minutu, a ispostavilo se da je to i konačan rezultat meča.

Fiorentina je slavila protiv Bolonje na svom terenu sa 1:0, dok su pobede na gostovanjima zabeležili Krotone (protiv Kijeva 2:1) i Kaljari protiv Palerma od 3:1.

Serija A 30. kolo:

Subota:

Sasuolo – Lacio 1:2

(Berardi 26(p) - Imobile 42, Konsilji 83ag)

Roma – Empoli 2:0

(Džeko 12, 56)

Nedelja:

Torino – Udineze 2:2

(Moreti 70, Beloti 83 – Jankto 50, Perica 68)

Kjevo – Krotone 1:2

(Pelisije 57 – Ferari 51, Falčineli 82)

Fiorentina – Bolonja 1:0

(Babakar 51)

Đenova – Atalanta 0:5

(Konti 25, Gomes 32p, 63, 83, Kaidara76)

Palermo – Kaljari 1:3

(Gonsales 26 – Jonita 48, 89, Borijelo 58)

Peskara – Milan 1:1

(Paleta 12ag – Pašalić 41)

20.45 Napoli – Juventus

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA