Murinjo hoće da posvađa Kasiljasa i Ćavija

"Žose Murinjo je "najzaslužniji" za pokvarene odnose igrača Barselone i Real Madrida" kaže Hoakin Ernandes i podseća na sukobe između Serhija Busketsa i Đerarda Pikea s jedne, odnosno Alvara Arbeloe, Ćabija Alonsa i Serhia Ramosa s druge strane

  • 1

Otac plejmejkera Barselone i španske reprezentacije Ćavija, Hoakin Ernandes, otkrio je španskim medijima da je trener Real Madrida Žose Murinjo pravio velike probleme golmanu furije i Real Madrida Ikeru Kasiljasu zbog prijateljstva s njegovim sinom.

Ćavi i Iker su veliki drugari još od tinejdžerskih dana kad su debitovali za niže kategorije "furije", ali je njihov blizak odnos zasmetao Portugalcu kad je pre dve godine došao u Madrid i na sve načine je pokušao da ih zavadi. Kasiljas i Ćavi su uspeli da zadrže odlične odnose uprkos velikim pritiscima, a Ernandes senior tvrdi da je to prijateljstvo jedan od ključnih razloga svih uspeha španskog nacionalnog tima. Svaki novi uspeh, prema Hoakinovim rečima, samo bi još više razljutio Murinja.

- Iker je imao mnogo problema s Murinjom zbog svog prijateljstva sa Ćavijem. Ovi problemi su kulminirali tokom prošle sezone, kad je i javnost upoznata s njima. Ali, Ćavi i Iker nijednog trenutka nisu ni pomišljali da prekinu prijateljstvo - rekao je Ćavijev otac za lokalni radio i dodao:

- Ćavi i Iker su, uz Del Boskea, najzaslužniji za uspehe "furije". Da nije bilo njih trojice Španija ne bi stigla ovako daleko.

Za sve je kriva ružna atmosfera oko El Klasika, koju uvek najviše podgrejava Žose Murinjo. On je "najzaslužniji" za pokvarene odnose igrača Barselone i Real Madrida - rekao je Hoakin Ernandes i podsetio na sukobe između Serhija Busketsa i Đerarda Pikea s jedne, odnosno Serhia Ramosa, Alvara Arbeloe i Ćabija Alonsa s druge strane.

- Barsini igrači su imali problema sa Arbeloom, Alonsom i Ramosom, neki od njih su se zaista neprilično ponašali. Srećom, Ćavi i Iker su prekinuli to, ne dozvolivši da se neko umeša u njihov dobar odnos - zaključio je Ćavijev otac.

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    4. jul 2012 | 15:20

    Hvala bogu da ima pametnih ljudi!Zamisli, budala zavadja ljude jer igraju u drugom klubu?Pa,jel on ne prica sa nekim ko je van kluba?Da ne prica i da je dosledan toj svojoj idiotskoj teoriji,bio bi jos u Portugalu.Znaci on moze,verovatno misleci za sebe da je bog,a drugi ne mogu.Balansero.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA