JOKIĆA OVAKO BESNOG NIKADA NISTE VIDELI: Srbin urlao na sudije, ni trener nije mogao da ga smiri (VIDEO)

Kada mirnog momka ovako izvedete iz takta, onda mora da ste nešto debelo pogrešili

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nikola Jokić je odigrao sjajnu partiju za Denver, ali je njegov tim na kraju poražen od Oklahome trojkom Vestbruka uz zvuk sirene sa 10 metara. Jokić je na kraju bio i tragičar, uprkos tome što je postigao 23 poena, jer je pri rezultatu 105:103 za Denver promašio šut za dva za trijumf.

>>> Bobi se igrao pod košem sa legendarnim Karterom: Marjanović ponovo najbolji u pobedi Detroita (VIDEO)

Prosto je neverovatno kako je Denver izgubio faktički dobijen meč, jer su 2 i po minuta pre kraja imali 10 poena prednosti, ali je možda i ključni trenutak viđen na dva minuta pre kraja, kada su arbitri sudili nesportsku grešku Jokiću zbog faula nad Vestbrukom posle jednog ulaza, i tako Oklahomu vratili u meč.

Jokić je Vestbruka udario po ruci, i smatrao je da faul nije za nesportsku, pa su arbitri gledali i snimak. Ipak, odluku nisu promenili, a Jokić je tada poludeo, a tako besnog ga verovatno nikada niste videli, jer uvek važi za mirnog momka.

Nije mogao da veruje šta su odlučili, počeo je da maše rukama u neverici, a čak je i arbitrima uputio neke oštre reči, zbog čega je dobio novu tehničku grešku.

Pogledajte kako je to izgledalo i procenite sami da li je Jokić bio u pravu zbog burnih protesta:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA