Trčao do sudije da bi vikao na njega: Ronaldo će vrlo moguće zbog ovoga propustiti El Klasiko! (VIDEO)

Momenti nervoze sa madridskog derbija mogli bi skupo da koštaju Portugalca

  • 2
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo se našao u ozbiljnoj opasnosti da propusti "El Klasiko", koji bi mogao da reši pitanje šampiona Španije.

Portugalac je u duelu protiv Atletika (1:1) zaradio četvrti žuti karton, pa bi u slučaju da dobije karton u narednom kolu protiv Sporting Hihona, sigurno propustio El Klasiko.

>>> POBUNA U REALU PROTIV RONALDA: Bejl, Modrić i Kros tražili od Zidana da ga izbaci iz tima!

Uz to, na osnovu snimaka vidi se da je Ronaldo psovao arbitra tokom derbija sa Atletiko Madridom, pa španski nediji porede to sa Mesijevom suspenzijom u dresu Argentine zbog sličnog problema.

Fudbaler Reala je trčao ka sudiji Rikardu de Burgosu koji je dosudio gol-aut što je značilo loptu za Atletiko, i vikao na njega.

"Zakoni" Primere kažu da nepoštovanje sudija ili drugog zvaničnika na meču povlači kaznu za fudbalera od dve do tri utakmice, ili period od mesec dana.

U međuvremenu, Real igra prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andree

    10. april 2017 | 21:29

    Ma nista od toga, fifi,uefi i la ligi je svakako u interesu da El Classico bude sto zanimljiviji, a bez Ronalda ili Messija to je nemoguce u zadnjih 5-6 god...

  • Nele ∆¶

    10. april 2017 | 18:05

    Ma nema veze on i onako ima vaznijih utakmica teNE prate a ove su vazne taj teren je suv a ovaj izazov dress samo menja boju za Nas bira po slobodi us!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA