≫ 

Ovo bi trebalo da znate o poslednjem kolu SL: Lalat sanja čudo, Zvezdin duo ne sme da dobije karton, za Partizan počinju 'zaboravljeni' igrači!

Takođe, tri tima se bore za jedno mesto u plej-ofu. Evo šta im je potrebno

  • 4

Četvrtak, 13. april - dan u kom se igra poslednje kolo regularnog dela Superlige Srbije.

Već 29 je iza nas, a ovo 30. bi trebalo da reši neke nedoumice barem što se tiče poslednjeg putnika u plej-of i plasmana od 5. do 7. mesta.

>>> Ko je zaista najbolji stranac Superlige Srbije?

Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina i Napredak će sasvim sigurno ostati na svojim mestima i posle svojih utakmica u četvrtak.

Mladost iz Lučana je peta (45), Radnički iz Niša šesti (44), Voždovac je sedmi (43), a za osmo mesto konkurišu tri tima - Javor (39), Spartak (38) i Čukarički (37).

Naizgled - Ivanjičani imaju meč loptu u rukama, ali moraju da pobede u Nišu jer neće ići dalje ukoliko Spartak ili Čukarički trijumfuju. I Subotičani moraju da pobede u Lučanima i čekaju kiks Javora, dok se Brđani nadaju da će pobediti ''nezainteresovani'' Voždovac, a da Javor i Spartak neće trijumfovati.

Svi mečevi počinju od 17.00 časova, a ovo su parovi:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda - Borac

Novi Pazar - Partizan

Mladost - Spartak

Radnički Niš - Javor

Voždovac - Čukarički

Radnik - Vojvodina

Metalac - Rad

Napredak - Bačka

Poznato je da će 1. kolo plej-ofa doneti večiti derbi koji je na programu u utorak od 17.30 minuta. Otuda i ne čude najave Miodraga Božovića i Marka Nikolića da će rotirati postave u poslednjem kolu.

Pogotovo što igraju protiv fenjeraša - Borca i Novog Pazara.

Abraham Frimpong će pauzirati zbog žutih kartona, a na njegovo mesto će se vratiti Le Talek. To znači da će Milijaš ili Poletanović zaigrati u sredini od prvog minuta.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Aleksandar Luković i Marko Petković bi trebalod a se paze protiv Čačana jer bi ih žuti karton izbacio iz sastava za derbi. Očekuje se i Slavoljub Srnić u prvih 18 umesto Milića.

S druge strane, Miroslav Vulićević i Nemanja Miletić neće igrati u Novom Pazaru zbog kartona, a njih dvojicu će zameniti Milan Radin i Mohamed El Monir.

Sem zbog viška bodova u plej-ofu i plej-autu, mečevi u Surdulici, Milanovcu i Kruševcu nemaju neki preterano veliki značaj.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Ali zato će sve oči biti uprte u Lučane! Mladost je u prošlom kolu izginula protiv Čukaričkog, a trener Brđana Nenad Lalatović očekuje da će sličnu igru ponovoiti i protiv Spartaka.

- Mladost na svakom melu igra maksimalno, tako će biti i protiv Spartaka. Nisam pročitao Lalatovićevu izjavu, kolege su mi je prepričale - rekao je trener Lučana Nenad Milovanović.

Za kraj, evo ko će s kim i kada igrati u plej-ofu. Naravno, kada u četvrtak oko 19.00 čaosva bude poznato ko će s koje pozicije u doigravanje.

Plej-of:

31. kolo: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8

32. kolo: 4-1, 2-3, 6-7, 8-5

33. kolo: 1-3, 5-7, 2-4, 6-8

34. kolo: 7-1, 3-5, 8-2, 4-6

35. kolo: 1-5, 4-8, 2-7, 3-6

36. kolo: 8-1, 5-4, 6-2, 7-3

37. kolo: 1-6, 2-5, 3-8, 4-7

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • curcija

    12. april 2017 | 12:54

    pakuju da cuka udje u plej of,tranvaj liga jbg.

  • GP

    12. april 2017 | 12:58

    Izgleda da Partizan prepusta bodove, jer zna da ne moze biti prvak sve da dobije derbi. Ali neka, proci ce i njihovo, ustao je narod i jos ce vise i masovnije posle Vaskrsa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA