Bajković: Pešak me je iznenadio!

Golman Crvene zvezde u policiji rekao da je "zaboravio da sa leve i desne strane mogu da naiđu pešaci"

  • 0

Golman Crvene zvezde Boban Bajković, koji je u utorak svojim "alfa romeom" udario Milorada Ćurića (52) na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici, najverovatnije će biti kažnjen novčanom kaznom u iznosu do 300.000 dinara!

- Bajković će odgovarati krivično zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja. S obzirom na to da pešaku nije ugrožen život, golman će izbeći kaznu zatvora koja predviđa jednu do osam godina. Međutim, neće moći da izbegne novčanu kaznu u rasponu od 100.000 dinara do čak 300.000 - kaže izvor iz policije za dnevni list "Alo".

Standardnom čuvaru mreže crveno-belih pisana je krivična prijava jer je ustanovljeno da je odgovoran za nesreću.

- Nakon policijskog uviđaja utvrđeno je da je Bajković prošao kroz zeleno svetlo, ali je zaboravio da sa leve i desne strane mogu da mu dođu pešaci. U ovom slučaju povređeni je imao prvenstvo - objašnjava naš izvor u MUP-u.

Zvezdin golman je na završne pripreme svog tima na Zlatibor otputovao vidno utučen.

- Pešak me je iznenadio. Došao mi je sa desne strane - rekao je Bajković u policiji neposredno posle incidenta.

- To su stvari koje se dešavaju svakodnevno na ulicama, ali su sigurno teški trenuci i za povređenog i za vozača. Boban stalno zove Milorada i pita za zdravlje. Na sreću, stanje povređenog je stabilizovano - kažu u Crvenoj zvezdi.

(M. S. / Alo)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA