≫ 

Otpišite centra, budite Sale Đorđević: Nema mesta na spisku za svih 7!

 ≫ 

Teška odluka je pred selektorom Srbije, posle neverovatnih sezona koje su srpski centri imali u svojim klubovima, a mesta na spisku jednostavno nema za sve

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ☆☆☆
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • SVESRBIJA

    14. april 2017 | 10:12

    Mislim da ce biti mnogo laksi izbor, jer ce verovatno bar 1 da otkaze. Posto cetvorke skoro da nemamo ako Bjelica ne igra, onda mogu 4 crntra da se biraju. - Kuzmica nema razloga zvati u reprezentaciju, manite se navijackog gledista, ovde se bira najbolje za Srbiju, a on nije nivo reprezentacije i nikad nije pokazao sta je trebao i kaf dobije sansu (sto se tice sezone u Zvezdi, jednostavno mu je trener nasao pravu ulogu i nije tesko biti sa ovim bojkama kad igras sa Jovicem, a zamena ti Milko). - Milutinov takodje nema razloga da dobije poziv. Jeste mnogo napredovao ali je mlad ima vremena da igra, nije jos naa tom nivou. - Musli bi mogao da dobije na siri spisak poziv pa da se vidi cisto koliko su ga unapredile one fantasticne igre iz Spanije. Ali i za njega verujem da je bolje da mesto nadje tek na sledecem prvenstvu ako odrzi ovaj nivo. -Boban je tu mnogo diskutabilan. Posle onog ispaljivanja pitanje je treba li ga zvati zbog atmosfere u timu i zbog malog broja utakmica. Ali ako dobije poziv bice sasvim opravdano s obzirom da visinom donosi veliku prednost. - Raduljica imao vrlo tanku sezonu, ispod ocekivanja sigurno, ali i ceo Milan. Medjutim on ni ranije nije imao neke klupske sezone, dok je reprezentacija druga prica, tu se jednostavno preporodi i igra iznad maksimuma. Verujem da ce ga Sale zbog toga i zvati. - Sto se Stimca tice, ponovo verovatno najslabiji centar ovde. ALI, ima veliko ALI, a to je da on daje ogroman doprinos i rad reprezentaciji i da time mnogo motivise ostale igrace. Takodje ako su mogli da ga zovu do sad, ne vidim zasto ne bi posle zivotne sezone. Posle Jokica je imao najjacu sezonu od svih ovde i jednostavno treba ga zvati i za ovaj ep i tu bi mogao i da stavi tacku i da bude zadnji put, ali zasluzuje jos ovaj put sigurno. - Jokaru ne vidim razloga komentarisati. Zvezda tima POZRAV I SALE STA GOD DA ODLUCIS UZ TEBE SMO!

  • DM

    14. april 2017 | 10:10

    Čitam komentare ovih efempeovaca koji svi stavljaju na spisak Kuzmića . Prošli put kada ga je Đorđević pozvao a nije igrao za FMP nastala je takva pljuvačina , a sada vam je extra.

  • DM

    14. april 2017 | 10:00

    Milutinov i Marijanović nikako !Oni su otkačili Srbiju kada su bili pozvani , sada više nisu poželjni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA