TELEGRAF OTKRIVA: Blondi pod istragom policije zbog sumnji da ucenjuje fudbalere seks fotkama!

Protiv crnogorske starlete policija vodi istragu zbog navodnih ucena fudbalera provokativnim fotografijama. Blondi: "Ako policija ima materijala protiv mene, neka ga slobodno iskoristi!"

  • 18

Prsata plavuša iz Bara Nada Blondi Đukić, koja ovih dana po medijima tvrdi da su joj neki poznati srpski fudbaleri nudili i 50.000 evra da se zabavlja s njima, predmet je istrage MUP!

Kako Telegraf.rs saznaje od izvora u policiji, protiv crnogorske starlete povedena je istraga i ona bi mogla da bude optužena da je škakljivim fotografijama ucenjivala sportiste s kojima je bila. Ako se dokaže krivično delo iznude, preti joj zatvorska kazna.

- Slatko sam se nasmejala. Ne zanima me ničije mišljenje, a policija ako ima kakvog materijala za bilo šta loše protiv mene, neka ga iskoristi. Samo neka izvoli - izjavila je za Telegraf.rs kontroverzna starleta, kada smo je upoznali sa informacijama kojima raspolažemo.

Blondi se, da podsetimo, u ispovesti za portal Sport26 pohvalila da je bila u intimnim odnosima s Partizanovim fudbalerima Nemanjom Tomićem i Stefanom Babovićem, a da su "u igru ušli" i Babić, Lola Smiljanić, kao i Bugarin Ivanov.

Starleta, koja je u Beogradu poznata kao Nada iz Bara, komentarisala je i Zvezdine fudbalere, kojima je prilepila socijalnu etiketu "klošari", jer im kasne plate. Po manirima je istakla samo mladog Uroša Ćosića, zamerivši mu samo zbog pijanih noći, u kojima mu se dešavalo da je "dolazio u njenu kuću mrtav pijan, povraćao po podu i budio komšiluk".

Prvotimac Partizana Nemanja Tomić, sa kojim je starleta navodno dugo bila u vezi, nije želeo da komentariše priče Nade Đukić o tome da je "mačo muškarac" koji voli "divljački, agresivni seks", već je sve što je rekla kratko nazvao - glupostima.

Do izjave Stefana Babovića nismo uspeli da dođemo, ali je portparol Partizana Nenad Danilović za Telegraf.rs izjavio da su "crno-beli" usred priprema za narednu sezonu i da ih ne zanimaju tračevi po novinama.

- Mi zaista ne može da komentarišemo svaku glupost koju neko izgovori. Ekipa je na pripremama, spremamo se za sledeću sezonu, i ni Nemanja, ni bilo koji drugi naš igrač neće reagovati na takve stvari - rekao je Danilović.

(D. Manojlović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA