Ibrahimović nastavlja karijeru u klubu za koji sigurno niste čuli: Osnovani pre 3 godine, još nisu u 1. ligi, ali daju milione!

Šveđanin bi mogao da postane jedan od prvih fudbalera novog kluba iz Los Anđelesa

  • 0

Nova američka fudbalska franšiza, FK Los Anđeles će u MLS ligi učestvovati od 2018. godine, a očigledno su spremni da izdvoje novca koliko je god potrebno ne bi li privukli publiku i stekli navijače.

Prva meta im je jedan od najpopularnijih igrača današnjice, Zatan Ibrahimović, koji trenutno nastupa za Mančester junajted i sa kojima ima ugovor do kraja sezone.

>>> Niče novi stadion od 220 miliona evra na kome bi mogao da igra Ibrahimović! (FOTO)

Prema ekskluzivnim saznanjima Dejli mejla, Los Anđeles je spremio šest miliona evra po sezoni za Ibru. Nije im problem ni to što će Ibrahimović naredne godine imati 36 godina.

I sada u ovim godinama Šveđanin je jedan od najboljih fudbalera Premijer lige, i jedan je od najspremnijih i najsnažnijih na Ostrvu.

Takođe, tu je i klauzula da može da se vrati na pozajmicu u Mančester junajted sledeće sezone. Nešto slično ranije su radili Dejvid Bekam, Frenk Lampard kao i Lendon Donovan.

Ibrahimović bi bio drugi najplaćeniji fudbaler u SAD posle Kake, koji u Orlandu prima 6,7 miliona evra.

Prethodno se spekulisalo da bi Ibra mogao da nastavi karijeru u Los Anđeles Galaksiju, ali prema najnovijim informacijama, mogao bi ipak u redove njihovog gradskog rivala, koji je osnovan 2014. godine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA