Sudijska komisija FSS analizirala derbi: Leonardo je morao da dobije crveni, ali i Boaći zbog ovog starta (VIDEO)

Gostujući na televiziji Arena Sport sekretar Sudijske komisije FSS, Igor Radojčić, prokomentarisao dva propusta Danila Grujića

  • 48

Podigla se prašina posle 154. večitog derbija iako prvobitno nije bilo ozbiljnijih primedbi na račun arbitara. Ipak, kasnije su navijači Zvezde osuli paljbu po Danilu Grujiću zbog toga što Leonardu nije dodelio crveni karton kada je u 50. minutu odlučio da mu ne dodeli žuti karton, što bi njemu bila druga javna opomena, nakon što je udario Frimponga bez lopte rukom u glavu.

>>> Navijači Zvezde pitaju gde je crveni karton za Leonarda u derbiju, Grobari odgovaraju sa "pitajte Sava Pavićevića" (VIDEO)

Mišljenje da je Grujić tu napravio previd ima i Igor Radojčić, sekretar Sudijske komisije FSS.

- Za Leonardov prekršaj minimalna kazna je žuti karton - rekao je Radojčić.

On takođe smatra da to nije bio jedini propust sudije, već da je na drugoj strani oštećen i Partizan, kada u 83. minutu nije isključen Rilmond Boaći, kada je startovao na Nemanji Miletiću i izbacio ga iz stroja na određeno vreme.

- Ovo je ugrožavanje bezbednosti protivnika, trebalo je da bude dodeljen direktan crveni karton - istakao je Radojčić.

Pogledajte kako je Leonardo udario Frimponga:

Trenutak kada Boaći startuje nad Miletićem pogledajte na 2.13.04:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    20. april 2017 | 11:50

    A hokejaski gol prosli derbi?

  • Nikola

    20. april 2017 | 11:46

    Bolji fudbal smo igrali,sa vise ambicije ideje i boljim realizacijom,iako su realne sanse da Zvezda dobije sve do kraja,jer sema nas nema ko da je zaustavi.

  • MOMO

    20. april 2017 | 11:57

    Ali drage sudije Leonardo je trebao da dobije crveni kada je Zvezda izjednačila i bila u ofanzivi! Da je to tada dosuđeno rezultat bi bio drugačiji,ovako BOAĆE I izjednačavanje faulova u različitim situacijama nije realno gledanje stanja na terenu.Loša utakmica,loše suđenje,loša Zvezda i golman,ali i srećni gol onoga drvoseče(loša procena golmana,a ovoga lopta pogodila tako da ni on nije znao šta ga je snašlo-Loše postavljanje golmana i živog zida kod prvog gola Partizana,ma idi bre...bolje je gledati utakmicu engleske treće lige nego ovaj naš derbi! Napred Zvezdo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA