Grobari morali da prepravljaju parolu: Niko nije primetio da su napravili grešku kod poruke za Zvezdinog predsednika Hrvata (VIDEO)

Očigledno je došlo do malog nesporazuma među pristalicama crno-belih uoči pripremanja platna za 154. večiti derbi

  • 25
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Navijači Partizana istakli su nikad više parola na Večitom derbiju, a jedna od onih koje su bile upućene protiv navijača Zvezde bila je ona u kojoj su istakli da se navodno krije da je prvi predsednik SD Crvena zvezda bio Slavko Komar, nekadašnji učesnik Narodnooslobodičalke borbe, društveno-politički radnik i narodni heroj Jugoslavije, koji je bio istaknuti član Komunističke partije.

>>> Prozivanje Delija i Grobara zbog Miroljuba Petrovića: Ovo je jedina parola na koju je Sever odgovorio (VIDEO)

>>> Kako će Zvezdin migrantski talas iz Afrike izgledati u 10. sezoni kupanja? 6 brutalnih izjava Partizanovog novinara o večitom rivalu (VIDEO)

- Zašto krijete da vam je prvi predsednik bio Hrvat? Pravda za Slavka Komara, prvog predsednika SD Crvena zvezda! - pisalo je na paroli Grobara na južnoj tribini.

Foto: Wikipedia/Plamen Slavko Komar; Foto: Wikipedia/Plamen

>>> Podigli su prvu, zatim drugu, a onda trećom parolom rekli sve: Grobari otkrili kako su Delije upale na Jug da otmu zastave (VIDEO)

>>> Grobari sa istoka napali navijače iza kordona, a onda je ka njima sam prišao krupni momak koga su gađali (VIDEO)

Međutim, ono što je upalo u oči kada bi se zum kamere približio platnu, jeste da su se sa druge strane platna nazirala slova. Jasno je bilo da su reči parole prvobitno bile ispisane na jednoj strani. Međutim, očigledno da je došlo i do manjeg nesporazuma među onima koji su pisali parolu, pa je od pola jedan deo parole krenuo u jednu, a drugi u drugom pravcu platna.

Zašto krijete je išlo s leva na desno, ali je deo ''vam je prvi predsednik bio Hrvat'' išao s desna na levo. A to se i nazire zbog duplih slova na platnu.

Grobari nisu želeli da troše novac na novo platno, već su to isto iskoristili, i pravilnu poruku napisali na drugoj, čistoj strani. Ipak, tragovi slova sa druge strane su mogli da se vide.

Pogledajte kako je to izgledalo i kako su Delije reagovale kada su videli parolu:

>>> Maskirani redar pokušao da preda baklju fudbaleru Partizana, a onda ga je Marko Nikolić uhvatio za ruku: Nemoj, nemoj, molim te (VIDEO)

>>> Neverovatna situacija pre Partizanovog 1. gola: Promena u živom zidu Zvezde bukvalno pred Leonardov šut (VIDEO)

>>> NAJPOTRESNIJI TRENUTAK DERBIJA TV KAMERE NISU SNIMILE: Zbog ovoga što je Leonardo uradio poštovaće ga i najokorelije Delije (VIDEO)

>>> KANGA URADIO NEOPROSTIVO: Ovo je pravi razlog sukoba fudbalera Zvezde i Partizana ispred svlačionice! (VIDEO)

>>> Snimak sukoba iz drugog ugla: Fudbaleri Partizana se, uz psovke, zaleteli ka svlačionici Zvezde (VIDEO)

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЖИКА ЖИВАЦ

    20. april 2017 | 16:03

    Nepismeni franjevci!

  • Yyyyyy

    20. april 2017 | 14:18

    Čime se vi bavite.

  • neverovatno

    20. april 2017 | 15:05

    da li je moguce da 3 da samo pljujete grobare??? sve ste videli,sve ste snimili! cudo da niste jos napisali kako tavamba malim prstom udara po laktu lukovica,pa da jos dodate da je hteo da ga ubije!!!! niko da napise da je boci slomio namerno nogu coveku,da su sa severa pljustale uvrede... ali morate po nalogu da zastitite sendvicare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA