DOK JUG GORI, VATROGASCI SE SVAĐAJU: Nerealna scena na atletskoj stazi, a onda su dvojica ipak upala u jezgro Grobara (VIDEO)

Vatrogasci su nam otkrili da nisu imali dozvolu da prskaju vodom po ljudima, pa je intervencija kasnila

  • 11

Ponovo je na 154. večitom derbiju goreo Jug Marakane. Grobari su ponovo zapalili stolice Zvezdinog stadiona, a ovoga puta to su utadili u samom centru tribine pred poluvreme.

Gorela je vatra gotovo deset minuta, a vatrogasci su se na atletskoj stazi užurbano pripremali za akciju. Uključili smo kameru da bismo snimili intervenciju, ali vreme je teklo, a nje nije bilo.

>>> Grobari morali da prepravljaju parolu: Niko nije primetio da su napravili grešku kod poruke za Zvezdinog predsednika Hrvata (VIDEO)

>>> Neverovatna situacija pre Partizanovog 1. gola: Promena u živom zidu Zvezde bukvalno pred Leonardov šut (VIDEO)

>>> NAJPOTRESNIJI TRENUTAK DERBIJA TV KAMERE NISU SNIMILE: Zbog ovoga što je Leonardo uradio poštovaće ga i najokorelije Delije (VIDEO)

A vatra je gorela sve više... U jednom trenutku su i sami navijači Partizana pozvali vatrogasce da ugase vatru, a jedan od njih u šali im je pomenuo da imaju tri minuta, jer je uskoro trebalo da počne drugo poluvreme.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jedan deo ekipe vatrogasaca se čak i raspravljao na stazi. ''Ne ide tako crevo, nemoj to tamo'', bili su neki od komentara.

Dok se jedan deo vatrogasne brigade raspravljao, dva vatrogasca su ušla na Jug sa crevom, a Grobari su se razmakli i napravili krug oko vatre. Kada je pustio prvi mlaz, vatra je buknula još jače.

Kada je čitava akcija gašenja požara završena, pitali smo vatrogasce zašto ranije nisu počeli da gase vatru. Odgovorili su da nemaju ovlašćenja da prskaju vodom po ljudima dok Žandarmerija ne odluči drugačije. Zato je i jedan njihov kolega na kraju morao da ide na Jug i da direktno sa tribine gasi vatru.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

>>> KANGA URADIO NEOPROSTIVO: Ovo je pravi razlog sukoba fudbalera Zvezde i Partizana ispred svlačionice! (VIDEO)

>>> Snimak sukoba iz drugog ugla: Fudbaleri Partizana se, uz psovke, zaleteli ka svlačionici Zvezde (VIDEO)

>>> Maskirani redar pokušao da preda baklju fudbaleru Partizana, a onda ga je Marko Nikolić uhvatio za ruku: Nemoj, nemoj, molim te (VIDEO)

>>> Podigli su prvu, zatim drugu, a onda trećom parolom rekli sve: Grobari otkrili kako su Delije upale na Jug da otmu zastave (VIDEO)

>>> Grobari sa istoka napali navijače iza kordona, a onda je ka njima sam prišao krupni momak koga su gađali (VIDEO)

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane pufne

    20. april 2017 | 21:37

    Ako su ovo vatrogasci onda sam ja Japanski car...a ovog što ubaca slomljenu stolicu u vatru gde se jasno vidi ko je tako bih mu tu istu stolicu nabio u grkljan pa nebi to više radio

  • Milan

    20. april 2017 | 22:34

    Ovo su dobrovoljci. Vidite po uniformi! Tako da ne treba osuđivati ove ljude što se nisu najbolje snašli!

  • Realan

    20. april 2017 | 22:03

    Kad ce da se resi najvazniji problem na tom stadionu ? Tamo je jako opasno ne gasiti vatru odmah jer stadion nema dozvolu jer ne ispunjava minimum uslova protiv pozarne zastite. Najveci problem je sto vatrogasna vozila ne mogu da dodju do terena da bi intervenisala jer nemaju prolaz adekvatnih dimenzija koji mora biti uradjen u skladu sa standardom. Zasto policija ne sprecava takve situacije, sa toliko kamera snimaju tribinu da tacno znaju ko je sta rekao, a kamoli ko je to ucinio, tako da nema razloga za preteranu upotrebu sile nad neduznim gradjanima. Moze lepo uci 4-5 pripadnika zandarmerije i mirno izvesti par likova koji prave te scene sa tribine, bez lisica, bez traka, bez bilo kakve upotrebe sile, samo im lepo reci da krenu sa njima i tu se prica zavrsava. Eventualno opiranje ili ne daj Boze sukob i upotreba sile povlaci onda reakciju i upotrebu sile sa njihove strane. Kod nas zandarmerija uvek ima pogresan pristup jer su svesni svoje sile i onda bi brutalno tukli sve ispred sebe. Takvo ponasanje treba kaznjavati, ali njima je sve dopusteno. Dovoljno vam je 10 pripadnika SAJ-a na stadionu da bi bio red. U slucaju ovakvog incidenta udju cetvorica na tribinu i izaslo bi bez pogovora njih gomila sa tribine. Pregleda se snimak vidi se ko je odgovoran njega vode, ostale puste na tribinu i tu je kraj. Mislite da bi ih neko napao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA