Vojvodina zatražila odlaganje meča sa Zvezdom: Ako izgubimo, Partizan će tvrditi da smo pustili

U Novom Sadu smatraju da ne postoje uslovi za odigravanje utakmice

  • 38

Fudbalski klub Vojvodina iz Novog Sada zatražio je od zajednice Superligaša odlaganje prvenstvene utakmice protiv Crvene zvezde zbog, kako se navodi, nepostojanja osnovnih sportskih uslova za odigravanje derbija od velikog takmičarskog značaja.

U pismu koje je potpisao predsednik Dušan Mijić ističe se da nakon svih uvreda koje su fudbaleri i rukovodstvo Vojvodine doživeli na gostovanju Partizanu minulog vikenda, kao i izmišljene priče o navodnom "puštanju Zvezde", a pošto je izostalo izvinjenje, ne postoje uslovi za odigravanje meča.

"Fudbalski klub Vojvodina će u svom najjačem sastavu igrati sve utakmice do kraja sezone, ali plašimo se da će eventualni poraz od FK Crvena zvezda biti signal ljudima iz FK Partizan da smo pustili utakmicu. Utakmica se može odigrati onda kada se stvore normalni uslovi za odigravanje meča, a ne pod ovakvim uslovima pritiska", ističe se između ostalog u saopštenju.

>>> Kuva u Novom Sadu: Delije išle na Istok, a sada hoće da sve Grobare smeste na tribinu od 1.000 mesta!

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    24. april 2017 | 16:53

    ...a ako 'pobedite' abolirane sluge fk Crvenog Zla ce OPET da klece, mole i trce u Nemanjinu po "SPAS", SPAS koga nece biti za NJIH, za VAS, za SVEEEE Crvene Zle Vampire tj. Frankenstajne 5kolone .!. XXAAXXAA .!/

  • ☆☆☆

    24. april 2017 | 17:08

    Oni bi to svakako tvrdili..oni su bolesni i tvrde to svako kolo od prvog do ovog poslednjeg..Prema tome lagano.Ko o čemu partizan o poštenju.

  • grobari licemeri

    24. april 2017 | 19:43

    Toliko se grobari i vojvodina mrze da su skoro svi bolji igraci presli u partizan iz vojvodine,pocevsi ode trenera,u Zvezdu niti jedan i posle su Zvezda i vojvodina prijatelji.E jeste licemeri,nevidjeni.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA