SEKSI PROVOKACIJA! Devojka golmana Borusije "proziva" Bajern i Šalke (FOTO)

Liza Rosenbah, lepša polovina Borusijinog čuvara mreže Romana Vajdenfelera, skinula se u reklami za nove dresove "milionera" i provokativnim porukama "bocnula" navijače ljutih rivala

  • 0

Fudbalska sezona u Bundesligi nije ni počela, a već se zakuvalo! Iz redova Borusije Dortmund su odapete provokativne strelice na račun najvećih rivala: Bajerna i Šalkea. Centralna figura je atraktivna plavuša zanosnih oblina Liza Rosenbah. Ona je i verenica Romana Vajdenfelera, golmana i žive legende Borusije iz Dortmunda, a prethodnih dana bila je angažovana u reklamnoj kampanji Borusije za novi dres za narednu sezonu. 

Lepa Liza na jednom reklamnom plakatu sedi na gumenoj loti obučena u novi dres "milionera", kratki crni šortc i štikle. Na plakatu stoji poruka: "Mi smo već osvojili titulu, dragi Bajernovci". Na drugom plakatu Liza pokazuje izvajano telo uz poruku: "Za navijače Šalkea uvek važi isto: mogu da gledaju, ali ne mogu da pipaju" - poručuje Liza, aludirajući na Šalkeovu "sušu" trofeja.

Ovakav vid kampanje će najverovatnije još više povećati gnev navijača Bajerna i lokalnog rivala Šalkea prema klubu iz Dortmunda, a verovatno će i Vajdenfeler imati "poseban doček" u Gelzenkirhenu i Minhenu. Međutim, u Dortmundu ne vide ništa loše u Lizinom reklamnom izletu.

- Liza je divna devojka. A, sviđa mi se i dres. Posebno jer sjajno ističe ženske atribute - rekao je uz osmeh trener Borusije Jirgen Klop.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA