≫ 

Javio nam se Keba posle novog hita Delija: Vrebaću ih iza svakog ugla! (VIDEO)

Keba je sa oduševljenjem dočekao novu akciju Delija u kojoj je on glavni protagonista

  • 11

Više nego ikada, Dragan Kojić Keba je hit među Delijama! Razlog je nova navijačka pesma koja je plasirana posle sukoba sa Grobarima ispred stadiona u Humskoj, a vrhunac je kada je i sa razglasa puštena čuvena pesma "Imao sam" u košarkaškom derbiju.

Navijači Zvezde su "udarili" kontru crno-belima ovim pesmom sa razglasa, a zatim se dugo pevala nova pesma sa stihovima "Daj da te pratim i da budem Keba, da te iza ugla vrebam, s kime god da igra Partizan". To se mnogo dopalo poznatom pevaču, koji ne krije svoju strast prema sportu i klubu iz Ljutice Bogdana.

>>> Navijači Zvezde iskoristili Kebu da novom pesmom posle derbija prozovu Grobare! (VIDEO)

>>> Delije zagrmele uz novu pesmu kojom brutalno prozivaju Grobare (VIDEO)

- Naravno da sam video kako je sve proteklo u hali "Pionir"! Sve datira zapravo iz 1996. godine, kada je 100.000 ljudi bilo na Marakani i kada je Zvezda igrala sa Barselonom. "Sada imam" je ušla u srce svih, to je najbolji dokaz kako muzika i sport mogu zajedno, kako umetnost nema granica, i fudbal ume da bude velika umetnost - evocirao je Keba uspomene u razgovoru za Telegraf i vratio se na najblistavije trenutke u istoriji kluba.

Foto: Privatna arhiva Keba na 25. godišnjici Barija

- Zapravo još 1991. godine su legende Zvezde koji su pokorili Evropu u Bariju pevale "Nemam drage, nemam druga", Dejo Savićević, Darko Pančev... Bilo je dosta navijačkih momenata kao sinoć, ali i to zadirkivanje je deo navijačkog svet i sporta. Drago mi je što sam ostao u srcu tih momaka sa tribine, uvek mi je drago kad se zapevaju moje pesme, zna se da mi je srce od rođenja crveno-belo.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Svaku navijačku pobedu, Delije su pratile uz pesmu "Iza svakog ćoška vreba, Dragan Kojić Keba", a to se intenziviralo u poslednje dve nedelje, kada su odigrani fudbalski i košarkaški derbi.

- To je čuven slogan i u meni budi najlepše, pa ću iskoristiti priliku da pozdravim Delije! Zvezda je večna dok su joj deca verna, a Keba će večno vrebati iza ugla (smeh). Drago mi je i što je to Zvezda pustila sa razglasa jer klub uvek mora da osluškuje svoje srce, a srce svakog kluba su upravo navijači i Delije. Bio je to pravi potez, ne zato što je moja pesma u pitanju, nego zato što su se navijači saživeli sa tom pesmom.

Keba se setio i poslednje proslave titule u Bariju, kada je napravljena velika svečanost u Sava Centru. Naravno, na pitanje da li bi pevao na proslavi titule, odgovor je poznat.

- Bilo mi je zadovoljstvo da ponovo vidim Ljupka, Deju i ostale asove koji su postali prvaci Evrope 1991. Naravno da bih se odazvao, naročito kada me pozovu Delije, koje su probudile veliki adrenalin. Lepo je kad grmi sa stadiona, ali i u hali, jer košarka je drugačiji sport, sve je bliže u dvorani, dinamičnije je i emocije se mnogo brže smenjuju - zaključio je Keba, koji nas je podsetio i na legendarni koncert u Loznici, na kom mu se na bini pridružio Zvonko Milojević na vrhuncu golmanske karijere.

Daljinac baner

(B. V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    26. april 2017 | 16:17

    Franjevac bio franjevac osto 100 posto zasto se javljaju navijaci franjotizana na Zvezdinim vestima

  • Hahahaaaa

    26. april 2017 | 16:20

    Ovaj i jeste za reklamu malog kluba iz rupe. Kakva reklama takav i klub.

  • ***

    26. april 2017 | 15:49

    Seljak bio, seljak ostao... Za to " zvezda je večna dok su joj deca verna " je Cane rekao za RnR inače veliki Grobar... A ti nemaš veze ni sa jednim ni sa drugim, jedino ti plagijat nije stran. Mali čovek želi preko crge, preko crte njegovo je mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA