UMALO DA NAM NASTRADA KAMERA: Pogledajte iz prvog lica sukob fudbalera Vojvodine i Partizana, uz ''sočne'' psovke (VIDEO)

Bilo je na ivici ozbiljnijeg incidenta na putu ka tunelu stadiona Karađorđe

  • 12

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije u fudbalu između Vojvodine i Partizana razočarala je mnoge ljubitelje ''najvažnije sporedne stvari na svetu'', jer je bilo malo fudbalskih poteza, nije bilo golova, ali je bilo velike tenzije i ''tuče'' na terenu.

>>> Navijači Vojvodine spremili koreografiju, a Grobari opet pevali “Pola Mađar, pola ustaša”! (VIDEO)

Ona se premestila čak i van terena u jednom momentu, kada je arbitar Danilo Grujić označio kraj prvog poluvremena. Tom prilikom su se na putu ka svlačionicama najpre pokačili Bogdan Planić i Petar Đuričković, koji su ušli u klinč, a na našem snimku se vidi i kako je igrač Partizana rukom zakačio lice defanzivca Vojvodine, a zatim mu uputio ''sočne psovke'' dok se ovaj udaljavao od njega.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Svaki navijač Vojvodine dobio je ovaj letak o Zvezdi pred duel sa Partizanom: Navijački proglas o "puštanju na Marakani"! (FOTO)

Nakon toga u gužvu je uleteo Everton, koji je želeo da se obračuna sa Planićem, pa je došlo i do gužve, fizičkog kontakta i odgurivanja, a između sukobljenih igrača stali su arbitri. U celoj gunguli naše kamere su bile na svega metar udaljenosti, a malo je falilo i da jedna kamera nastrada, kada je jedan od aktera cele gužve odgurnut u pravcu našeg fotoreportera sa atletske staze.

Pogledajte kako je to izgledalo iz prvog lica:

Everton je u drugom poluvremenu povređen posle klizećeg starta Malbašića, a pošto je imao jake bolove, odmah je direktno sa Karađorđa prebačen na VMA.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krezava srbijo..pstttttt

    27. april 2017 | 08:35

    Sve je ovo zvezdino maslo..malo su potolatili ove pola pola nadajuci se da ce izbacit partizan koji ce malenu popnovo poniziti i osramotiti u finalu..ne bi me iznenadilo da su platili da slomiju nogu leonardu ocu trojki koje nosi zvezdana sa zadnje utakmice..bojim se da ce u finalu bit cetvorka..e tu je zvezdanin problem pa placa ove da prave incidente da bi ponos srbije dobio koji crveni..to je zvezdina skola..jad i bijeda

  • PERA POŠTAR

    27. april 2017 | 08:17

    Pa po ovm snimku ĐURIČKOVIĆ I EVERTON u najmanju ruku ne ponašaju se sportski. E sad ne kažnjavajući ovakve očigledne slučajeve znači da neko nekoga štiti .I kad neko uhvati protivničkog igrača za ruku sa obe ruke i povuče ga oni kažu nema dovoljno inteziteta u povlačenju a nekažu dal je to po fudbalskim pravilima dozvoljeno ili nije . A čovek u gol šansi i sam pred golmanom.Kad se nečija gruba igra ,pregrubi startovi minimiziraju tad je sasvim normalno da se Everton i Đuričković ovako ponašaju.

  • Milan

    27. april 2017 | 10:18

    Ovde kurcenje a posle nosila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA