≫ 

Svaki navijač Vojvodine dobio je ovaj letak o Zvezdi pred duel sa Partizanom: Navijački proglas o "puštanju na Marakani"! (FOTO)

Pogledajte šta sve piše u pamlfetu koji smo našli na "Karađorđu"

  • 17
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na stadionu "Karađorđe" pred duel polufinala Kupa između Vojvodine i Partizana (0:0), domaće navijače dočekao je proglas Firmaša.

U pitanju je proglas koji nije imao veze sa utakmicom sa Partizanom, već sa predstojećom koju će Vojvodina igrati sa Crvenom zvezdom u Beogradu, u okviru trećeg kola plej-ofa.

>>> POKAČILI SE IGRAČI VOJVODINE I PARTIZANA: Everton ponovo u centru gužve! (VIDEO)

Posle utakmice prošlog vikenda u kojoj je Voša poražena od Partizana u Humskoj 1:0, više se pričalo o nefudbalskim stvarima, odnosno o provokacijama Grobara zbog pesme "Pola Mađar, pola ustaša", što je navodno izazvalo reakciju ljudi iz novosadskog kluba da će "pustiti Zvezdu" na "Rajku Mitiću".

>>> Firmaši odgovorili Grobarima na "Pola Mađar, pola ustaša": Ovim porukama su iznervirali sve navijače Partizana (VIDEO)

Zato su Vošini navijači apelovali u proglasu da što veću brojnost u Beogradu.

U pamlfetu koji smo našli na "Karađorđu" između ostalog se ističe:

"Na utakmici protiv Crvene zvezde u nedelju, svi smo svesni toga, sudije će po običaju biti naklonjene crvenom blizancu, kao što su mu bile naklonjene na nedavnoj utakmici protiv Napretka u Kruševcu. Ali ne smemo da dozvolimo da njihovo mešetarenje utiče na naše igrače i našu podršku koju ćemo pružiti Vošo. Što je veći broj vojvodinaša u Beogradu, veći je i pritisak na to da naš bar donekle dobije fer i pošteno suđenje".

Evo i kompletnog progalsa:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA