ZVEZDINA STE FILIJALA, HRVATI IGRALI U DRESU PARTIZANA: Surove prozivke Grobara i Firmaša na Karađorđu (VIDEO)

Bilo je žestoko na terenu, ali i na tribinama stadiona u Novom Sadu u duelu Vojvodine i Partizana

  • 2

Mnogo tenzije bilo je na prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, i na terenu i na tribinama, a sve to pratio je i poseban repertoar na tribinama Karađorđa.

Pred ovaj meč više se pričalo o pesmi Grobara, koja se mogla čuti na prvenstvenom meču ova dva tima proteklog vikenda ''pola Mađar, pola Ustaša'', koja je izazvala haos u odnosima dva kluba, koji je išao dotle da je jedan član uprave Vojvodine pretio da će zbog te pesme pustiti Zvezdu u prvenstvu narednog vikenda.

>>> Svaki navijač Vojvodine dobio je ovaj letak o Zvezdi pred duel sa Partizanom: Navijački proglas o "puštanju na Marakani"! (FOTO)

>> Firmaši odgovorili Grobarima na “Pola Mađar, pola ustaša”: Ovim porukama su iznervirali sve navijače Partizana (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ta pesma se mogla čuti i na stadionu Vojvodine, međutim, samo pre početka meča, kada su upozoreni od strane spikera.

Ipak, posle toga su Grobari izmenili repertoar kada je prozivanje Firmaša i Vojvodine u pitanju. Više su se okrenuli tim ''pretnjama'' da će pustiti Zvezdu, pa su im skandirali ''Pustite Zvezdu, je**** pustite Zvezdu'', kao i ''Neka čuje svaki Lala, ciganska ste filijala''.

Nije prošlo bez odgovora navijača Vojvodine, koji su istakli transparent sa imenima fudbalera Partizana koji su poreklom Hrvati, a koji su igrali u nekadašnjoj NDH. Samo su menjali imena i broj odigranih utakmica, pa su se tako pojavljivali Stjepan Bobek, Franjo Glazer, Miroslav Brozović, Franjo Rupnik, Vladimir Firm...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj-CZ

    27. april 2017 | 20:39

    Pa svi znaju da su hrvatski klub,samo se batrgaju. Čak su i hrvati to potvrdili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA