Kakav je majstor Tomas! Rekord karijere Bostonovog čarobnjaka za rušenje Vašingtona u produžetku (VIDEO)

Veče za nama proteklo je u znaku košarkaša Seltiksa

  • 0

Velika borba u drugoj utakmici plej-of seriji NBA lige pripala je Bostonu (129:119), koji je posle produžetka poveo protiv Vašingtona 2:0.

Celu Ameriku je Ajzea Tomas naterao da mu se pokloni - upisao je rekord karijere od 53 poena i po četiri skoka i asistencije. Inače, 29 poena je ubacio samo u četvrtoj deonici i produžetku...

Već u prvoj četvrtini su Vizardsi postigli 42 poena i imali dvocifrenu razliku, ali domaći prave seriju i potpuno poništavaju rezultatski minus od 13 poena. Bljesnuli su Seltiksi da bi Vašington potom ponovo vratio vođstvo, i u trećoj četvrtini stekao opet dobar plus od 14 poena.

Nisu se predavali Seltiksi koje je vodio sjajni Tomas u četvrtoj četvrtini.

Bil i Vol su imali priliku da donesu pobedu, ali je to moralo ipak da se reši u produžetku, gde je Boston potpuno dominirao. Tomas je "ugasio" Vizardse, koji su ubacili svega pet poena u tom periodu.

Horford je zabeležio 15 poena i 12 skokova, a Krauder i Bredli postigli su po 14 poena.

U ekipi Vašingtona bio je fantastičan Džon Vol sa 40 poena, 13 asistencija, Moris je dodao 16 poena, a Bredli Vil i Gortat po 14 poena.

Na Zapadu je u prvoj utakmici slavio Golden Stejt protiv Jute 106:94.

Voriorsi su od početka bili u vođstvu, protivnik se trgao tek u trećoj četvrtini, ali nije to bilo dovoljno za preokret.

Do pobede je vodio Stef Kari sa 22 poena, Durent je dodao 17 koliko i Drejmond Grin. Na drugoj strani najefikasniji je bio Rudi Gober sa 13 poena i osam skokova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA