Gospodski gest Grofa Božovića na rastanku: Upao u svlačionicu i održao govor fudbalerima i novom stručnom štabu

Bivši trener crveno-belih poželeo je novom šefu stručnog štaba i igračima koje je trenirao sve najbolje na rastanku, kao i najbolje moguće rezultate do kraja sezone

  • 26

Crvena zvezda je posle skoro dve godine promenila trenera, nakon što je Miodrag Božović podneo ostavku u nedelju, dan posle poraza od Voždovca kojim se Zvezda udaljila od osvajanja titule.

Umesto crnogorskog stručnjaka na Marakanu je kao zamena stigao Boško Đurovski, koji je promovisan za novog trenera u ponedeljak, u društvu generalnog direktora Zvezdana Terzića, na veoma burnoj konferenciji za novinare.

>>> Prvi potez Boška Đurovskog od kako je preuzeo Zvezdu: Odmah promenio Grofovo pravilo koje su navijači kritikovali (FOTO)

>>> Postavili smo Terziću pitanje za Keka: Dao je neodređen odgovor, a onda je Boško Đurovski imao zanimljivu opasku (VIDEO)

I Terzić i Đurovski su sa velikim poštovanjem govorili o Miodragu Božoviću i imali su samo reči hvale za sve što je učinio u Zvezdi, a njegov zamenik je istakao kao gospodski gest da da ostavku posle poraza od Voždovca.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je istakao i da su njih dvojica razgovarali telefonom, a Grof mu je tom prilikom poželeo svu sreću do kraja sezone i istakao da veruje i dalje u osvajanje duple krune, kao i da smatra da je fudbalerima bila potrebna stres terapija i promena kako bi se do kraja sezone trgli i sa novom energijom pokušali da ostvare najbolje moguće rezultate.

>>> Terzić: Spreman sam da odem iz Zvezde, osvedočeni lopovi se pozivaju na kalčopoli! (VIDEO)

Božović je na kraju otišao iz Zvezde dostojanstveno, a kako saznajemo, odmah posle promocije Đurovskog, došao je u svlačionicu Zvezde, održao kratak govor u kojem je bilo emocija, a nakon toga je poželeo svima sve najbolje na rastanku, kao i najbolje moguće rezultate do kraja sezone.

Pogledajte i šta je sve Boško Đurovski rekao na konferenciji za medije na kojoj je predstavljen za novog trenera Zvezde:

Daljinac baner

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozd

    8. maj 2017 | 16:43

    GOSPODIN BIO, GOSPODIN OSTAO! svaka cast!

  • Mengele

    8. maj 2017 | 19:37

    Ja sam vatreni GROBAR,ali proznajem da je Grof Bozovic veliki GOSPODIN! Srecno !

  • Semajlirane pufne

    8. maj 2017 | 17:56

    E moja Zvezdo teško ćeš više imati ovako dobrog trenera,ustalom Grof nije kriv nego pojedini stranci koji ne igraju ni 10% kako su igrali prošle sezone..pritisak je bio prevelik i ovo glup sistem da gluplji ne može biti..da je dobar primenjivao bi se u jačim ligama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA