Nike proslavlja rekordne rezultate: Kipčoge na stazi Formule istrčao nemoguće

U subotu , 6. maja, u italijanskom gradu Monci Elijud Kipčoge, Zersenaj Tadese I Lelisa Desisa hrabro su pokušali da istrče maraton za manje od dva sata

  • 0

U subotu, 6. maja, u italijanskom gradu Monci, Elijud Kipčoge, Zersenaj Tadese i Lelisa Desisa hrabro su pokušali da istrče maraton za manje od dva sata.

Olimpijski šampion Kipčoge je završio sa vremenom 2:00:25, 2:32 brže od aktuelnog svetskog rekorda i 2:40 brže od svog ličnog rekorda koji je iznosio 2:03:05. Tadese je trku završio sa vremenom 2:06:51, što je za 3:50 bolje od njegovog ličnog rekorda. Desisa je završila trku sa vremenom 2:14:10.

Snimak ostvarenja odličnih rezultata možete da pogledate na Nike Breaking2 Facebook stranici nedelju dana od održavanja trke.

Odvažno putovanje Breaking2 programa završava ovog leta, a biće zabeleženo i u dugometražnom dokumentarnom filmu produciranom u saradnji sa National Geographic-om.

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA