≫ 

Očajna Zvezda izgubila od Čukaričkog, ali je u finalu Kupa! (FOTO) (VIDEO)

Vrlo neubedljiva ekipa crveno-belih čeka boljeg iz revanša Partizan - Vojvodina za borbu za trofej

  • 99

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u revanš meču polufinala Kupa Srbije, i reklo bi se - dobro su prošli.

Čukarički je slavio rezultatom 2:1, a crveno-beli su pružili baš, baš lošu partiju pred malobrojnim svojim navijačima na "Rajku Mitiću".

Crvena zvezda - Čukarički 1:2 (prvi meč 4:1)

(Boaći 78. penal - Ožegović 4, Milić 54. autogol)

Crvena zvezda: Manojlović, Petković, Le Talek, Frimpong, Anđelković, Donald, Ristić (od 88. Račić), Poletanović (od 46. Milić), Kanga (od 68. Srnić), Plavšić, Boaći.

Klupa: Kahriman, Luković, Račić, Milić, Adžić, Srnić, Vučićević.

Čukarički: Pajović, Jovanović, Đurić (od 77. Radić), Kopitović, Bogosavac, Docić, D. Srnić, Obradović (od 78. Radonjić), Bojić, Kajević, Ožegović.

Klupa: Petrić, Jovanović, Matić, Radonjić, Jevtić, Milojević, Radić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> ČUKA OŠTEĆENA PROTIV ZVEZDE: Gde je sudija ovde video ofsajd? (VIDEO)

Prethodni vikend je očigledno baš ostavio utisak na crveno-bele - bukvalno su bili neprepoznatljivi, ređali su greške, i generalno, loše su odgovorili na promene koje je brzinski uveo novi trener Boško Đurovski.

Iako je ulaz bio slobodan, broj navijača bio je mali, tek oko 4.500 gledalaca. Možda su i zvezdaši pod utiskom svega viđenog u prethodna tri dana...

Dve greške su bile dovoljne da Čukarički dodatno uzdrma i dalje šokirane igrače Zvezde.

Nekadašnji igrač crveno-belih Ognjen Ožegović je već u četvrtom minutu video priliku posle kornera - loše je reagovala Zvezdina odbrana, a Ožegović je matirao Manojlovića.

Bilo je teško gledati koliko je utakmica sporo išla, te koliko je lopta bila u posedu crveno-belih, a opet je manjkalo prilika. Nekarakteristične greške Plavšića, Kange...

Još jedan prekid je bio koban po crveno-bele taman kad su krenuli sa nekom ofanzivom na početku drugog poluvremena. Ipak, Milić koji je zamenio Poletanovića na početku drugog poluvremena je posle kornera za Čukarički plasirao loptu u svoju mrežu.

Sreća je Zvezdu pogledala kada je Dragoljub Srnić igrao rukom u kaznenom prostoru, pa je Boaći realizovao penal i iskupio se za težak, težak promašaj iz zavrnišce prvog poluvremena...

I pored toga, Čukarički je mogao da se nada čudu, makar da sa još dva gola obezbedi produžetke. Imali su Brđani par opasnih napada pred Manojlovićem, a jedna je bila i ova najdramatičnija.

U svakom slučaju, Zvezda je bila očajna. Nervoza i nerazumevanje među igračima bilo je očigledno u svim segmentima igre.

A ako to nije uspela da naplati Čuka zbog ubedljivog poraza iz prvog meča, verovatno će spremniji za tako nešto biti spremni ili igrači Partizana ili Vojvodine u finalu, 27. maja. Ko tačno od njih, znaćemo sutra posle njihovog revanša u Humskoj.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    9. maj 2017 | 17:04

    Bravo malena, polako stvari dolaze na svoje mesto!

  • ЦЗБГ

    9. maj 2017 | 18:23

    Порука за Петковића и Ле Талека: МОЛИМ ВАС ИДИТЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ НЕСПОСОБНИ ДЕБИЛИ... Ја никад у свом животу веће дрвеће од вас видео нисам...Живот сте ми огадили

  • Miralem Zjajo

    9. maj 2017 | 18:23

    I uzalud preposteni Tvorza pritegne sudiju po navici,ovaj veselnik im izmisli penal,ponisti Cuki gol,ne svira penal Cuki,na silu prodju u finale,kad tamo ih doceka veliki komsija,isprasi po guzi,ponizi je i oduci od fudbala i onda opet kmeee,kmeee...Bar nama iz Institucuje ulepsavaju dan za danom...Tvorzo ostani,mole te Grobari...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA