Miško Ražnatović u svađi sa legendom: Sa Željkom Obradovićem ne pričam već 7 godina!

Jedan od najmoćnijih menadžera Evrope ističe da je od transfera Vasilisa Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos u svađi sa legendarnim srpskim trenerom

  • 3
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Miško Ražnatović je održao predavanje studentima Fakulteta za sport na Novom Beogradu, a tom prilikom ispričao je i da je u lošim odnosima sa legendarnim srpskim trenerom Željkom Obradovićem.

Imali su odličnu saradnju, bili su bliski prijatelji, a onda je sve puklo između njih. Razlog? Transfer za koji bi mnogi rekli da bi smeo da ga obavi samo ludo hrabar čovek.

Tako je pre sedam godina Miško Ražnatović ''završio'' svom klijentu Vasilisu Spanulisu prelazak u Olimpijakos iz najvećeg rivala Panatinaikosa, što je izazvalo revolt Željka Obradovića, koji je u to vreme predvodio Zelene iz Atine.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Izuzetno sam sarađivao sa Panatinaikosom i Željko Obradović je bio moj blizak prijatelj, ali Spanulis je želeo da promeni klub, da ode negde gde će biti vođa i razgovoru sa ljudima iz Olimpijakosa zaključio je da je to najbolje rešenje za njega.

- Naravno da sam znao da će mi, ako se taj transfer realizuje, odnosi sa Panatinaikosom i Željkom biti veoma loši, ali nisam na to obraćao pažnju - ispričao je Ražnatović na predavanju studentima Fakulteta za sport na Novom Beogradu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Godinama kasnije Ražnatović je osećao posledice tog ''zabranjenog'' transfera, jer tri godine nije potpisao igrača za PAO, a čak pet godina nije išao na njihove utakmice, jer mu je rečeno ''da je to bolje za njega, pošto navijači znaju kako izgleda''.

- Tri godine nisam potpisao nijednog igrača za PAO, a pet godina nisam išao na utakmice, jer mi je rečeno da navijači znaju kako izgledam, pa da je bolje za mene da ne dolazim. Željko se tada naljutio i već sedam godina ne razgovara sa mnom - rekao je Miško Ražnatović.

Podsetimo, Ražnatović je prozvao Željka Obradovića i nakon utakmice između Zvezde i Fenerbahčea u Pioniru ove sezone, nakon što je trofejni stručnjak rekao posle meča ''da nema više prijatelja u Zvezdi'', iznerviran što niko nije intervenisao na uvredljive povike sa tribina.

Ražnatović se tada pitao da li je Željko zaista najveći kada tako lako gubi prijatelje. Ipak, ubrzo se pokajao što je to rekao.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moka.

    10. maj 2017 | 11:26

    Raznatovic je najveca posast za srpsku kosarku, pogledajte samo kako on remeti odnose kod kosarkaskih autoriteta samo je duda uvek na njegovoj listi prioriteta a ima i zasto, interesi im se poklapaju.

  • Jezevica

    11. maj 2017 | 18:35

    Jedan od najvecih prevaranata u evropi

  • DM

    10. maj 2017 | 18:07

    Pijavica .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA