≫ 

Navijači Zvezde pobesneli zbog gola Đurđevića i guranja Puškarića protiv Vojvodine! (VIDEO)

Puškarić kiksom omogućio Đurđeviću da lagano dođe do pogotka, koji je pod lupom na drugoj strani Topčiderskog brda

  • 52

Kako se prvenstvo i Kup bliže raspletu, sve je veća tenzija i pritisak pod kojim će biti sudije, navijači Crvene zvezde i Partizana svaki momenat i odluku koriste za osporavanje.

Tako se i Milorad Mažić našao u nezahvalnoj situaciji u revanšu polufinala Kupa između Partizana i Vojvodine, zbog gola koji je postigao Uroš Đurđević. Navijači Crvene zvezde su podigli veliku buku smatrajući da je napadač faulirao Puškarića u duelu, čime je sebi stvorio prostor za realizaciju.

Odgurivanja i jeste bilo, Đurđević se poslužio sa obe ruke, ali su arbitri procenili da intenzitet nije bio za prekid akcije i faul za Vojvodinu. Ni igrači Vojvodine se nisu bunili, pre svih Puškarić, koji se u početku akcije katastrofalno postavio i loše procenio let lopte, koju je zatim nonšalantno pokušao da zaustavi petom.

- Ne bih komentarisao, sudije su bile na terenu. Fantastičan gol – rekao je trener Vojvodine Radoslav Batak posle meča, a oglasio se i Đurđević.

- Po meni to nije bio faul. Nisam još poogledao snimak, ali ću ga sigurno pregledati. Ali, ako takav sudija kao što je Milorad Mažić nije prekinuo igru, onda mislim i ja da nije bio prekršaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стандусно сомалире

    11. maj 2017 | 11:21

    Сад им добар Мажић

  • Moralni Gmizavac

    11. maj 2017 | 11:34

    Pa ovo jeste prekrsaj na terenima u Srbiji,ali posto je sudio jedan od najboljih evropski sudija onda nije...A ne znam sta imaju navijaci Zvezde da pobjesne!? Sta oni imaju sa ovom utakmicom!?

  • vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebe

    11. maj 2017 | 12:14

    Normalno je da su besni znaju sta ih ceka u finalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA