Partizan zove navijače da porodično podrže klub! (FOTO)

Crno-beli pokrenuli akciju porodične podrške klubu kroz društvene mreže

  • 9

Dugo su se fudbaleri Partizana trudili da izbore nemoguće u ovoj sezoni, da svu svoju snagu i energiju usmere na nove pobede.

>>> Zvezdi sudi Majo Vujović, Partizanu čovek na kog su crno-beli navodno vršili pritisak i zvali telefonom!

Tribine su bile sve punije, aplauzi sve jači, a dečiji žagor se čuo sve sa svih strana.

U sredu 10.maja 2017. godine 22 256 posetilaca bodrilo je crno-bele na putu ka finalu Kupa Srbije! Bodrili su crno-bele mladi i stari, devojke i muškarci, ali i deca sa svojim roditeljima!

Zato su crno-beli i pozvali sve navijače da porodično dolaze na utakmice kao nekada

- Kao nekada kada su Partizanove utakmice bila oaza porodičnih okupljanja posle nedeljnih ručkova, kada su mališani sa svojim očevima i dedama pratili crno-beli tim, ta energija se osećala ponovo u Humskoj 1.

- Zajedno, bez incidenata, komešanja, neprikladnog navijanja!

- Partizan je porodica, porodica koja raste i koja se razvija i koja želi da u svom okrilju vidi sve generacije novih Partizanovaca!

Foto: Miroslav Todorović/FK Partizan Foto: Miroslav Todorović/FK Partizan

- Želimo da kao što ste svake subote, nedelje i srede maja 2017. godine bodrili crno-bele u novoj pobedi u nizu, okupljali se na utakmicama sa svojom porodicom i prijateljima, da upravo tako stadion Partizana bude ponovo vaša nova porodična oaza i kolevka najlepših sportskih dešavanja. Želja nam je da dovodite svoju decu, unuke, devojke, supruge, baš kao juče kada se Partizan plasirao u finale Kupa Srbije.

Stoga ne zaboravimo ni reči šefa stručnog štaba Partizana Marka Nikolića:

– Hvala navijačima koji su nas bodrili i nosili na svojim krilima svih 90 (+4) minuta, koji su navijali fer, sportski i korektno i koji su svu svoju snagu usmerili kao što sam ih zamolio samo na teren i našu igru. Vi ste naša porodica, zbog vas rastemo, igramo i razvijamo se kao klub!

Čekamo te na stadionu na novom porodičnom oklupljanju, jer jak Partizan to smo svi mi" - navodi se u saopštenju Partizana.

Crno beli su dodali i da preko haštaga #fkpartizanporodica možetze da postavite sliku sa svojim najmilijima i pokažet kako se Partizan voli kroz generacije

(Telegraf.rs/izvor: fkpartizan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    11. maj 2017 | 15:31

    Ajmo grobari!

  • GROBARI

    11. maj 2017 | 17:00

    Jedan ja Partizan.

  • Ivan63

    11. maj 2017 | 15:09

    Bio juce na utakmici sa sinom (6 godina), i nekoliko puta me bilo sramota njegovih upitnih pogleda i pitanja "sta to pevaju?" Zar ne mozemo da navijamo za svoj klub bez pominjanja i vredjanja nekog drugog? Bilo je toga i ranije, dok sam isao na jug, ni tada kao srednjiskolac nisam u tome ucestvovao, ali sada je prevrsilo svaku meru. Stidim se takvog navijanja i takvih Grobara...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA