Otkriveno šta su Ronaldo i Tores rekli jedan drugome: Brutalne psovke koje ne biste izgovorili ni onome koga najviše mrzite (VIDEO)

Bilo je burno u derbiju Madrida gde su se dve zvezde tima žestoko pokačile na ivici fizičkog sukoba

  • 4

Derbi Madrida između Reala i Atletika obeležila je pirova pobeda ekipe Dijega Simeonea, oproštaj stadiona Visente Kalderon od velike utakmice, ali i sukob Kristijana Ronalda i Fernanda Toresa, gde je došlo do ozbiljne razmene psovki, a bilo je i na ivici tuče dva sjajna fudbalera.

>>> Ronaldo posle gola Iska podlo isprovocirao Toresa, izazvao žestoku reakciju, pa mu se smejao u lice! (VIDEO)

>>> Kristijano Ronaldo za četiri i po sata zaradio 1.1 milion evra!

Portugalac je isprovocirao Toresa posle gola Iska koji je i definitivno rešio dvomeč gradskih rivala, pošto je Atletiko morao da postigne tri gola do kraja meča da bi prošao dalje.

Mnogi su se pitali šta je to Ronaldo mogao da kaže španskom napadaču da ga toliko isprovocira, kao i kako mu je Tores uzvratio, pošto se nije smirivao čak ni kada im je sudija Čakir prišao da ih smiri.

Printskrin: Youtube/  ALMUSAWiCopy Printskrin: Youtube/ALMUSAWiCopy
Printskrin: Youtube/ALMUSAWiCopy Printskrin: Youtube/ALMUSAWiCopy

Španski novinari su ipak uspeli da saznaju i da dešifruju kakve su reči izgovorili jedan drugome. Ronaldo je posle gola Iska podlo isprovocirao Toresa rekavši mu ''idi kući idiote''.

Toresa je to dovelo do ludila i počeo je sa serijom brutalnih uvreda, na šta se Portugalac samo cinično smejao. ''Klovne, ku*coglavi'', uzvratio je Tores Ronaldu sudeći po analizi čitača sa usana, a zatim se unosio Ronaldu u lice sve dok ih arbitar nije rastavio.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA