Zvezda bez Babalja, Partizan bez Zabije u Evropi

Večiti neće moći da računaju na dva najveća pojačanja, jer oni još nisu dobili sertifikate iz svojih bivših klubova, a Zvezda mora da plati Australijancima 175.000 evra

  • 0

Crvena zvezda i Partizan doveli su Elija Babalja, odnosno Mohameda Zabiju kao najveća pojačanja za narednu sezonu, ali neće moći da računaju na njih na prvim mečevima u evrokupovima.

Ni jedan ni drugi nisu dobili sertifikate od svojih bivših klubova, tako da ne mogu biti registrovani za svoje nove klubove. Zabija nije dobio evropsku licencu zbog administrativnog problema sa njegovim bivšim klubom, ali će "crno-beli" moći da prijave Libijca ukoliko 24 sata pred početak utakmice stignu potrebni papiri iz kuvajtskog Al Arabija.

Što se tiče Elija Babalja, problem je, kao i obično kada je Zvezda u pitanju, novac.

Babaljev bivši klub Melburn Hart zahteva da im se uplati rata od 175.000 evra. Ukoliko Zvezda uplati novac i potom registruje Babalja u Fudbalskom savezu Beograd, postoji mogućnost da do utorka Babalj bude registrovan u UEFA.

Zvezda je uplatila prvu ratu u iznosu od 175.000 evra, ali FS Australije zahteva odmah i drugu ratu da bi poslao Zvezdi neophodni sertifikat.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA