NISAM GURU, NE ZNAM ŠTA TO ZNAČI: Pepe Imaz otvorio dušu i konačno progovorio o Đokoviću

Jedan od preostalih članova stručnog štaba Novaka Đokovća progovorio za španske medije

  • 50

Jedan od preostalih članova Novakovog stručnog štaba, kontroverzni Pepe Imaz, konačno se oglasio povodom saradnje sa najboljim srpskim teniserom i istakao je za španske medije da je Đoković prihvatio njegov koncept zagrljalja i ljubavi.

On je istakao i da je odlazak Borisa Bekera, koji je bio važna figura u Novakovom timu, uticao na pad u igri Đokovića.

>>> Iznenađenje u Đokovićevom boksu: Serenin trener pored Pepea Imaza (FOTO) (VIDEO)

- Način rada nam je isti kao i pre četiri godine. Novak je tada bio najbolji, a takve su mu želje i namere i danas, da bude najbolji. Na tom putu došlo je do određenih promena, napustio nas je Boris Beker koji je bio izuzetno važna figura.

- Novak je u međuvremenu prihvatio koncept zagrljaja, ljubavi i Pepea Imasa. Naravno, postoje i periodi kada sve ne ide onako kako je zamišljeno, ali Novak ne odustaje – radi na prevazilaženju problema - kaže Imaz u razgovoru za španske medije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Mi učimo međusobno, on od mene, a ja od njega. Pokušavam da upijem iskustvo koje poseduje kao vrhunski igrač, dok se ja trudim da mu prenesem moje shvatanje života. Za mene, ljubav i poštovanje su osnovne emocije, nešto zbog čega je svako od nas bolji.

- Takođe, ljubav je jedino osećanje koje se uklapa u sve životne sfere. Ako poštujete druge to znači da širite ljubav. Iako su profesionalni sportisti, i oni su osobe kao i mi. Opet, sve ovo ne znači da će, zbog širenja ljubavi i poštovanja, dozvoliti da ga neko savlada. Ako nekoga voliš, to ne znači da ćeš mu dozvoliti da te nadmaši - naglasio je Pepe Imaz.

On je na kraju istakao i da ne zna šta je to guru, kako ga mnogi nazivaju.

- Ne znam šta je guru. Mnogi ljudi govore mnoge stvari o meni. Tenis i priča o ljubavi idu jedno sa drugim. Igrati se ljubavlju znači poštovati sebe, ali i druge - naglasio je Španac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    12. maj 2017 | 22:53

    Драги Новаче, 1. Захвалиш се Пепеу Мамлазу, ошамариш Марка два пута и отераш га у неко село у Србији да се бави пољопривредом. 2. Пошаљеш Јелену код Мирке да јој она објасни како ствари треба да функционишу и ко је ту тениска легенда, а ко је умишљени интелектуалац. 3. Вратиш исхрану каква ти је била 2015. док си био цар и Атила Бич Божји тениског терена. 4. Клекнеш на колена и вратиш момке са којима си побеђивао, Бекера посебно. 5. Претанеш да изиграваш будалу са бацањем срца и љубави публици и вратиш се ономе што јеси - пркосни српски ратник.

  • sasa

    12. maj 2017 | 23:08

    Pepe, ljubav i vrhunski tenis ne idu zajedno, to neko treba da ti objasni. Ljubav je za van terena, na terenu je "unisti" protivnika! Kad to budete ti i Nole skapirali prekinucete saradnju i stvari ce krenuti uzlaznom putanjom.

  • Neko iz mase

    12. maj 2017 | 21:43

    Na koju foru mu ti uzimas pare auu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA